AcasăNewsMOTIUNEA DE CENZURA Paleologu: Domnule Ponta, nu umblati cu cioara vopsita, daca...

MOTIUNEA DE CENZURA Paleologu: Domnule Ponta, nu umblati cu cioara vopsita, daca trece motiunea, trebuie sa va asumati guvernarea!

Deputatul PDL Theodor Paleologu i-a transmis liderului PSD si copresedintelui USL, in plenul Parlamentului, in cadrul sedintei in care se dezbate si voteaza motiunea impotriva Guvernului Ungureanu, „sa nu umble cu cioara vopsita” si, in cazul in care demersul Opozitiei trece, sa isi asume Guvernarea.

„Domnule Ponta, chiar daca ma ignorati, ma uit la dumneavoastra si va spun: nu umblati cu cioara vopsita, daca trece motiunea, trebuie sa va asumati guvernarea. Daca cumva trece motiunea demosntrati ca puteti face in 7 luni ce nu a putut face acest guv in 2 luni, comparati fapte cu fapte”, a afirmat Paleologu.

„E adevarat ca intr-un anume fel primul-ministru face echilibristica, insa dragi colegi liberali acest lucru nu s-ar fi intampl daca partidele noastre ar fi cooperat pe criterii normale, nu am fi asistat la o asemenea situatie. Probabil ca dovada ca partidele noastre nu functioneaza ca partide obisnuite este trecerea de la un partid la altul. Aliantele nu functioneaza pe baza de compatibilitate programatica si ideologica. Cred ca si partidele noastre ar putea fi listate la bursa, dupa acest criteriu, care sustine suspansul”, a mai spus Theodor Paleologu.

MOTIUNEA DE CENZURA LIVE Ungureanu: Nu-mi dau seama daca PNL crede in criticile formulate in motiune

MOTIUNEA DE CENZURA LIVE Victor Ponta: Sunt gata sa-mi asum raspunderea conducerii tarii

MOTIUNEA DE CENZURA Boc: Nu are capacitatea Opozitia sa stranga 231 de voturi

UPDATE – Parlamentul dezbate si supune la vot motiunea de cenzura impotriva Guvernului

Motiunea de cenzura impotriva Guvernului, depusa de USL saptamana trecuta, intitulata “Opriti Guvernul santajabil. Asa nu, niciodata!”, este dezbatuta si votata astazi, in cadrul sedintei comune a Senatului si a Camerei Deputatilor, incepand cu ora 9.00. Liderii opozitiei au declarat ca au 227 de voturi confirmate, din cele 231 de voturi necesare pentru ca motiunea de cenzura sa treaca.

205 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger