AcasăNewsMOTIUNEA DE CENZURA Catalin Croitoru si-a anuntat in plen demisia din PDL...

MOTIUNEA DE CENZURA Catalin Croitoru si-a anuntat in plen demisia din PDL si trecerea la PSD

(foto: ziare.com)

Catalin Croitoru a anuntat, vineri, in cadrul sedintei in plen a Parlamentului, in care se dezbate si voteaza motiunea de cenzura impotriva Guvernului Ungureanu, ca va vota la vedere si ca va parasi grupul PDL si va activa in grupul parlamentar al PSD.

(foto: ziare.com)

„Este un pas in logica lucrurilor, am incercat in ultimii ani sa respect logica partidului, insa rabdarea are o limita. Paharul rabdarii s-a umplut. Doresc sa fac politica in interesul cetatenilor. Este motivul pentru care astazi nu mai puteam accepta umilinta de a sta in banca”, a declarat Catalin Croitoru. Intrebat daca e de parere ca motiunea va trece, acesta a raspuns: „probabil”.

Intrebat daca democrat-liberalii nu au incercat sa il convinga sa ramana in PDL, Croitoru a raspuns ca au existat astfel de discutii. „Au existat tentative de a ma convinge sa nu plec. Le-am spus ca de mult timp au refuzat sa ma auda. N-am negociat nimic cu PSD-ul”, a adaugat Croitoru.

„Vreau sa-i mutumesc domnului deputat Croitoru care-si face datoria fata de cetateni si vreau sa cred ca e urmat de altii. Ma bucur ca avem un vot in plus la motiune, indiferent de rezultatul final”, a spus, vineri, liderul PSD, Victor Ponta.

author avatar
Cristina Stefan
169 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger