Ai o poveste fotografii, sau materiale audio/video care crezi ca merita sa fie publicate?
Scrie-ne pe pont[@]national.ro (fara [ ]) sau completeaza formularul de AICI!
Home » News » Motiunea de cenzura a fost respinsa

Motiunea de cenzura a fost respinsa

Autor:

Demersul initiat de PNL si semnat de parlamentari ai USR si PMP, in total de 152 de senatori si deputati, a picat la vot, miercuri, in Parlament.

 

premier 1 Motiunea de cenzura a fost respinsaDupa ce motiunea de cenzura a fost dezbatuta, in cursul acestei dupa-amiezi, in sedinta comuna a celor doua Camere, s-a trecut la vot. Ulterior, s-a aflat ca au fost 166 voturi “pentru”, drept urmare insuficiente pentru ca motiunea menita sa duca la caderea Guvernului Dancila sa treaca, pentru acest lucru fiind necesare cel putin 233 de voturi in favoarea demersului.

Pana sa se treaca la vot, premierul Dancila s-a adresat parlamentarilor de la tribuna salii, declarandu-se “dezamagita (…) nu m-am asteptat ca intreaga motiune sa fie o insiruire de falsuri” si trecand in revista 10 “minciuni si manipulari” imputate initiatorilor demersului intitulat “Demiterea Guvernului Dragnea-Dancila, o urgenta nationala!”. Pe durata discursului sefei Guvernului, din sala s-au auzit aplauze, dar si scandari precum “Demisia!”, si s-a putut vedea afisat un banner urias, pregatit de liberali, cu mesajul “Luptam pana la capat pentru Romania”.    

Comenteaza pe Facebook


Ziarul National
Recomandarile zilei 19-04-2019
 
Multumim pentru apreciere!
NU, multumesc!