AcasăNewsMotiunea de autocenzura a Opozitiei

Motiunea de autocenzura a Opozitiei

Motiunea de cenzura va avea un efect de bumerang asupra Opozitiei

Orice sut in fund este un pas inainte. Aceasta este „consolarea oficiala” servita parlamentarilor USL, care s-au plictisit sa tot dea rateuri cu motiunile de cenzura.

Motiunea de cenzura va avea un efect de bumerang asupra Opozitiei

Liberalii si social-democratii au avut parte de o noua terapie de grup inainte de motiune. Una neobisnuit de matinala, Victor Ponta asigurandu-se in felul acesta ca nu va fi bruiat de Crin Antonescu. Stapan pe microfon (conservatorul Daniel Constantin a facut figuratie ca de obicei), Ponta le-a cerut parlamentarilor USL sa nu se lase descurajati de faptul ca Opozitia nu dispune de suficiente voturi pentru a-i darama guvernul lui Ungureanu, cu atat mai mult cu cat USL nu a gandit si o strategie in eventualitatea ca motiunea ar trece.

Prin urmare, pesedistii si liberalii au fost sfatuiti sa fie prezenti la vot si sa mimeze o batalie pe viata si pe moarte cu Puterea. Ceea ce nu vrea sa recunoasca liderul PSD este ca,  in realitate, o motiune ratata este un cadou facut Coalitiei, care va avea ocazia sa demonstreze ca are in continuare majoritate in Parlament.

author avatar
Ana-Maria Ludatser
129 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger