AcasăNewsMotiune. Toader sustine ca nu are emotii: “realmente nu am de ce”

Motiune. Toader sustine ca nu are emotii: “realmente nu am de ce”

Pana sa inceapa, dupa-amiaza, dezbaterile si votul asupra motiunii simple depuse de Opozitie si indreptate catre ministrul Justitiei, oficialul guvernamental a mers la Parlament, impreuna cu o delegatie de studenti de la Iasi.

S-a intamplat inainte de pranz, cand Tudorel Toader a si facut unele referiri la motiunea simpla care, dupa doua amanari, ar urma sa ajunga in atentia senatorilor in cursul dupa-amiezii, in sedinta de plen. “Dansii au deplina libertate sa se exprime prin vot, eu am deplina obligatie sa-mi indeplinesc misiunea de ministru, cat sunt ministru. In rest, nu ma cuprind emotiile, pentru ca realmente n-am de ce”, a punctat Toader.

Ministrul Justitiei a mai fost intrebat ceva – si anume daca se gandeste sa isi dea demisia. Iar Toader a subliniat un aspect pe care l-a tot amintit in ultima perioada, de cand s-a vehiculat ca ar fi pe o lista scurta de remaniabili – si anume ca va ramane in biroul de la MJ pana cand numele succesorului va aparea in Monitorul Oficial. „Orice varianta este posibila, dar eu v-am spus si va repet, fara ca sa deduceti altceva, faptul ca voi ramane in Minister si-mi voi indeplini obligatiile pana cand in Monitorul Oficial apare, cu nume si prenume, un ministru”, a cochis Tudorel Toader.

author avatar
Cristina Stefan
85 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger