Ai o poveste fotografii, sau materiale audio/video care crezi ca merita sa fie publicate?
Scrie-ne pe pont[@]national.ro (fara [ ]) sau completeaza formularul de AICI!
Home » News » UPDATE. Motiunea simpla pe Finante, respinsa

UPDATE. Motiunea simpla pe Finante, respinsa

Autor:

UPDATE: Motiunea simpla pe Finante a picat. Demersul liberalilor a primit 97 de voturi “pentru” si 157 “impotriva”, astfel ca a fost respins. Au fost, totodata, si 24 de abtineri.

 

teodorovici 278x300 UPDATE. Motiunea simpla pe Finante, respinsa

Un demers parlamentar initiat de 65 de deputati va fi dezbatut si supus la vot in cursul zilei de miercuri.

Motiunea simpla pe Finante intitulata “Tripleta Dancila-Valcov-Teodorovici sugruma administratia publica locala din Romania”, depusa de PNL, a fost programata la dezbatuta in cursul diminetii de miercuri, urmand ca in cursul acestei zile sa fie dat si votul final.

Prin intermediul demersului initiat de principalul partid de opozitie ministrului Finantelor, Eugen Teodorovici, i se solicita, intre altele eliminarea imediata a supraacizei la carburanti, sa se asigurare primariilor un buget minimal la nivelul cheltuielilor din 2018, nu din 2017, dar si sa aloce bani din bugetul de stat pentru politicile nationale. “In final, va reiteram: dati-l afara pe Darius Valcov de la conducerea Ministerului Finantelor Publice”.


1 Comentariu la UPDATE. Motiunea simpla pe Finante, respinsa

  1. ??????

    Opinați că individul ăsta de la finanțe ar trebui să prezinte în mod public în ce mod valoarea adăugată acoperă costurile îndatorării externe și care este contribuția îndatorării externe în creșterea economică, deci, dacă împrmuturile externe nu sunt raportate a fi creștere economică ?


    

Comenteaza pe Facebook


Ziarul National
Recomandarile zilei 19-05-2019
 
Multumim pentru apreciere!
NU, multumesc!