AcasăNewsMotiune de cenzura cu Dragnea-n coada

Motiune de cenzura cu Dragnea-n coada

Premierul Viorica Dancila face figuratie pe langa Liviu Dragnea si in cazul motiunii de cenzura

PNL va depune motiunea de cenzura exact cu o zi inainte de data cand ar urma sa fie anuntata decizia ICCJ in procesul lui Dragnea. Decizia demonstreaza o data in plus ca premierul Viorica Vasilica Dancila este doar decor la aceasta motiune de cenzura.

Premierul Viorica Dancila face figuratie pe langa Liviu Dragnea si in cazul motiunii de cenzura

O motiune de cenzura vizeaza prin definitie premierul plus Guvernul, in nici un caz vreun lider politic. In Romania insa totul trebuie sa fie pe dos, ca urmare tinta motiunii PNL este Liviu Dragnea, premierul Dancila fiind o simpla umplutura. Iar daca atacul trebuie dat la Dragnea, liberalii au decis sa-si depuna motiunea chiar in ajunul zilei in care se va pronunta instanta in cazul Dragnea. Asta daca magistratii nu vor decide sa se tina departe de jocul politic amanand inca o data pronuntarea sentintei.

Liberalii isi anina sperantele de Vlase si Firea

Chiar si asa, liberalii spera sa poata profita de mingea ridicata la fileu de Klaus Iohannis, respectiv de propunerea lui Gabriel Vlase la sefia SIE. Propunere facuta public fara stirea si acceptul lui Liviu Dragnea, motiv pentru care a si impartit pe loc PSD-ul. Iar cum Vlase are un dosar de pesedist impecabil, mutrele facute de Dragnea nu sunt bine vazute in partid, fapt considerat de liberali a fi de bun augur pentru motiunea de cenzura. Foarte atenti de aceasta data la tot ce se intampla in PSD, liberalii destepti mai mizeaza si pe conflictul care mocneste intre Dragnea si Firea. Pe dorinta de razbunare nutrita de distinsa doamna primar dupa knock-out-ul recent incasat, mai exact. Cum Firea pune pe seama lui Dragnea uraganul declansat pe Facebook dupa huiduielile de pe stadion iar iubitorul ei sot controleaza destui parlamentari PSD, liberalii spera sa se aleaga si ei cu ceva din reglarea de conturi pesedista. Cu niste voturi pro motiune venite de la social-democrati, mai exact. Dupa cum lesne se poate vedea, din orice unghi privesti, premierul Viorica Dancila – care trebuie sa fie de drept primadona motiunii – nici macar nu se intrevede. Ceea ce nici nu-i rau daca ne gandim la capacitatea doamnei Vasilica de a se face de ras ori de cate ori apare prin targ, dar si confirma o data in plus ca toata lumea stie ca este doar un premier de fatada.

author avatar
Simona Badulescu
142 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger