AcasăNewsMos Soros i-a adus partid nou lui Dacian Renuntescu

Mos Soros i-a adus partid nou lui Dacian Renuntescu

Ciolos are jucarie noua

Pentru ca a fost un politician cuminte si ascultator, Dacian Ciolos este primul roman pe care l-a vizitat Mos Soros in acest an. Impachetat frumos si cu funda rosie, cadoul lui Renuntescu e un partid curat ca apa de ploaie cazuta deasupra unui oras puternic industrializat.

Ciolos are jucarie noua

PLUS vine de la Partidul Libertatii, Unitatii si Solidaritatii. Are de toate. Si chiar e solidar, frate, mai ales cand vine vorba de o nevasta care se plictiseste pe acasa, dar ea e foarte bine pregatita si potrivita ca vicepresedinte! O, da, mai ales pregatita! Citez din Codul Etic al PLUS: „Partidul descurajeaza favoritismul, nepotismul, folosirea retelei de partid pentru propriile interese si afaceri, abuzul de putere”.

Serios si consecvent in razgandire

Cand vine vorba de razgandire si renuntare, Dacian Ciolos e cat se poate de serios. Si consecvent. Omul asta chiar stie ce inseamna sa dai bir cu fugitii, niciun alt politician din Romania nu-i la acelasi nivel. Incepe mai multe proiecte si nu duce niciunul la bun sfarsit. Ia bani de la populatie si uita sa-i mai dea inapoi, concepe un partid doar pentru ca ulterior sa faca un avort, da de pamant cu Orban de la PNL si apoi linge flegmele de pe obrazul liberarului.

Lipsa capacitatii de a finaliza un proiect e meteahna politicianului dambovitean, dar parca la mindfulnesistul Dacian e boala cronica. Privit de pe bara, mesajul transmis electoratului e urmatorul: nu-s capabil de nimic, dar votati-ma! Continuand sa mearga pe acelasi drum, Ciolos va fi nevoit ca, dupa alegeri, sa schimbe numele formatiunii in Partidul Minus!

In privinta doctrinei, nimic nou. PLUS e o alta struto-camila cu principii fumate si neasumate. Partid si de dreapta, si de stanga, are ceva si din doctrina de centru, un tip de multiculturalism politic pe care Dacian Renuntescu il adora atat de mult!

„Oameni anonimi au vrut sa dea o mana de ajutor”

Nimeni nu stie cine a infiintat PLUS, dar nici nu-mi pasa. Pe mine ma intereseaza nu cine l-a infiintat, ci mai degraba cine l-a finantat. Si va continua sa-l finanteze.

Fostul comisar european s-a eschivat in a vorbi deschis despre acest subiect, desi legatura sa cu Mos George Soros e arhicunoscuta. „Colegi de-ai nostri, oameni anonimi, care au vrut sa dea o mana de ajutor, au depus o cerere de inregistrare a unui partid politic”. Atat, nicio informatie in plus. Ce-i pasa romanului cine trage sforile papusii ciolosiste, el trebuie sa puna o stampila de vot si atat, restul povestii nu-l priveste.

„Nu ne dorim un partid de dragul de a avea un partid si de a face politica. Partidul este un instrument prin care sa atingem niste obiective

author avatar
Nicholas Cezar
1.165 afisari

4 COMENTARII

  1. Bai nene,pe buneee…….,asta este „CIUMA PORTOCALIE”din timpul camarilei basiste!….portocaliul asta ,”nu miroase a bine,el a venit cu taieri de pensii si salarii”….ce naiba ,alta culoare nu au gasit si ei?….

  2. Partidul infiintat ieri de soros-cilos a consumat multa drojdie,deci sunt drojdieri,deoarece prin cresterea de peste noapte a ajuns deja la 9% din intentiile de vot,dupa sondajul falsificat al unei institutii de garsoniera,deci,daca dupa o zi a ajuns la acest procent inseamna ca dupa o suta de zile va ajunge la peste o mie la suta.Din nefericire pentru ciolos-soros fiind format si dintr-o cantitate mare de lapte gros se va umfla prea mult si la sfarsit vor ramane in fundul,vadul de votare doar cateva picaturi si alea alterate.

  3. Sa vina alegerile…clovnul asta imberb nu arata nici macar a OM ….cum naiba de sunt o gramada de retardati mintal care sa se ia dupa unul care nu stie scoate doua vorbe legate!…doar daca sunt platiti!
    Basca faptul ca este atat de idiot incat se mai afiseaza si in portocaliu…o culoare de care fug romanii ca dracul de tamaie …daca si jegurile PDL-iste au renuntat la ea…!!!

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger