Ai o poveste fotografii, sau materiale audio/video care crezi ca merita sa fie publicate?
Scrie-ne pe pont[@]national.ro (fara [ ]) sau completeaza formularul de AICI!
Home » News » Moraru Iorga, acuzatii in legatura cu dosarul unui fost ministru. Kovesi raspunde

Moraru Iorga, acuzatii in legatura cu dosarul unui fost ministru. Kovesi raspunde

Autor:

Procurorul Mihaiela Moraru Iorga, trimisa recent in judecata chiar de DNA, acuzata fiind de favorizarea faptuitorului, a iesit la TV, seara trecuta si a facut o serie de declaratii, inclusiv cu referire la sefa Directiei Nationale Anticoruptie.

 

proc 1 350x193 Moraru Iorga, acuzatii in legatura cu dosarul unui fost ministru. Kovesi raspundeUna dintre ele acuza o presupusa presiune de a urgenta dosarul vizand un fost ministru – al carui nume circula drept posibila varianta de prim-ministru. Fara sa dea nume, Moraru Iorga a declarat urmatoarele: “trebuia desemnat premierul Romaniei si era vehiculat numele unui fost ministru. Exista in lucru la mine un dosar cu acest ministru. Am fost chemata si intrebata daca am putea sa iesim cat mai repede cu dosarul. Explicatia a fost de genul ca daca acest domn va ajunge premier, doamna Dana Girbovan va fi ministru al Justitiei, ceea ce ar insemna un dezastru pentru noi”.

In replica la afirmatiile facute de Moraru Iorga la Antena 3, seara trecuta, Laura Kovesi a declarat, de aceasta data pentru ziare.com, faptul ca “nu a existat nicio discutie cu vreun procuror din DNA sau cu inculpata Moraru Iorga Mihaela despre un dosar despre vreun ministru care putea sa ajunga premier“.


1 Comentariu la Moraru Iorga, acuzatii in legatura cu dosarul unui fost ministru. Kovesi raspunde

  1. Donu K

    Si aci Luluta intervine mafiot peste acordul electorilor alt ex de mafie cand alege PreaSfanta Cuvioasa Luluta-premierul, ce difera de politia politica. POLITIA politica se manifesta într-un stat despot. Noi pretindem democrati.


    

Comenteaza pe Facebook


Ziarul National
Recomandarile zilei 25-03-2019
 
Multumim pentru apreciere!
NU, multumesc!