Ai o poveste fotografii, sau materiale audio/video care crezi ca merita sa fie publicate?
Scrie-ne pe pont[@]national.ro (fara [ ]) sau completeaza formularul de AICI!
Home » News » Monstrul Politiei Romane

Monstrul Politiei Romane

Autor:

Cu totii stim ca, la ultimele manifestatii din Piata Victoriei, mai multi jandarmi au fost raniti, unul fiind mutilat pe viata. O noua achizitie a Politiei este menita ca asa ceva sa nu se mai intample.

 

monstru Monstrul Politiei Romane

“Monstruozitatea” din dotarea politiei care le va da ofiterilor puteri speciale in inteventiile impotriva protestatarilor violenti

In fotografiile alaturate vedeti noul monstru aflat in dotarea Politiei noastre. Este vorba despre o masinarie construita pentru inteventiile impotriva protestatarilor violenti. Bref, ofiterii de la fortele de interventie au de acum un aliat extrem de important in interventiile impotriva manifestatiilor violente. Este vorba despre un vehicul controlat de la distanta care poate ajuta si proteja pana la 36 de politisti. masina 1l Monstrul Politiei Romane masina 2 Monstrul Politiei Romane masina monstrujpg Monstrul Politiei Romane monstru 1 Monstrul Politiei RomaneMonstrul este produs in Slovacia, este echipat cu difuzoare si portavoce si de asemenea este dotat cu dispozitive ce imprastie gaze lacrimogene. De asemenea, vehicul este capabil de a capta imagini si a le transmite in timp real. O asemenea “arma secreta” nici americanii nu au la aceasta ora, si ne punem intrebarea daca este “monstrul slovac” cu adevarat trebuincios Politiei Romane? Sa ne asteptam oare la mari si violente manifestatii de strada? Vine vremea huliganilor? Daca e asa, viitorul nu suna deloc bine.


1 Comentariu la Monstrul Politiei Romane

  1. Carol Lazar

    NIMIC NU ESTE MAI SCUMP CA VIATA UNUI OM . CAND STII CA DIN LAC ORICAND APARE UN MONSTRU TE MAI GANDESTI O DAT ….


    

Comenteaza pe Facebook


Ziarul National
Recomandarile zilei 23-02-2019
 
Multumim pentru apreciere!
NU, multumesc!