AcasăNews"Monstrul din Cleveland", Ariel Castro, gasit mort in celula!

„Monstrul din Cleveland”, Ariel Castro, gasit mort in celula!

Barbatul condamnat la inchisoare pe viata pentru rapirea si sechestrarea, vreme de zece ani, a trei femei, in locuinta sa din Cleveland,Statele Unite, a fost gasit fara suflare in celula in care se afla.

Din primele informatii, Ariel Castro, in varsta de 53 de ani, s-ar fi spanzurat in spatele gratiilor. Conform BBC, in ciuda interventiei gardienilor si a unei echipe medicale, manevrele de resuscitare nu au dat rezultate, iar barbatul a fost declarat decedat.

Castro a fost acuzat ca le-a rapit pe Michelle Knight, astazi in varsta de 32 de ani, Amanda Berry, de 27 de ani, si Gina DeJesus, in varsta de 23 de ani, au fost luate cu forta de pe strada, in urma cu peste zece ani, si duse in locuinta americanului, unde au fost tinute legate cu lanturi de maini si de picioare. Victimele le-au declarat anchetatorilor ca au fost abuzate sexual in perioada in care au fost captive. In luna mai a acestui an, tinerele au reusit sa scape din casa groazei, una dintre ele profitand ca rapitorul plecase de acasa.

Ajuns in fata Instantei, Ariel Castro a pledat vinovat la acuzatiile care i s-au adus de catre oamenii legii. Luna trecuta, barbatul a fost condamnat la inchisoare pe viata, fara posibilitate de eliberare conditionata.

Cititi si: Povestea lor face inconjurul Planetei: Trei tinere au fost gasite in viata, la 10 ani dupa ce au fost rapite!

[youtube]4zGoik1PUi0[/youtube]

Sursa foto: captura youtube

456 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger