AcasăNewsMonstrul clasei G

Monstrul clasei G

Seicii din Golf sunt mari amatori de Mercedes G tunat de Brabus

Cel mai emblematic din modelele tot-teren de la Mercedes a trecut prin mainile preparatorilor de la Brabus. Sub denumirea ”Brabus 700 4×4² ”,acest automobil exclusiv este propus intr-o ”final edition”: nu mai mult de zece exemplare.

Seicii din Golf sunt mari amatori de Mercedes G tunat de Brabus

Pentru a onora modelul Mercedes-Benz G Klasse, a carui cariera a debutat la finele anilor 70, Brabus a metamorfozat ultima generatie G care a fost prezentata in ianuarie 2018.Brabus 700 4×4² propune un stil impresionant si multa putere sub capota. Din profil, sar in ochi enormele extensii ale aripilor din fibra de carbon. Suspenia a fost inaltata iar jentile au fost incaltate cu pneuri off-road Pirelli Scorpion ATR. La capitolul motorizare, aceasta clasa G revazuta si adaugita imbarca un propulsor V8 de 5,5 litri cu ajutorul caruia Brabus 700 4×4² dezvolta nu mai putin de 700 cai putere (la 5300 rotatii/minut) si un cuplu maxim de camion american: 960 Nm (care se realizeaza intre 2000 si 4500 rotatii/minut). Aceasta uzina de forta este transmisa la cele patru roti de o cutie de viteze Speedshift Plus 7G-Tronic.

Interiorul nu face rabat de la cele mai inalte standarde

Evident, tractiunea este integrala.Evident, la sfarsit nu putea lipsi si nota de plata: masina costa 270.000 de dolari, pret de baza.

author avatar
Bogdan Borcea
692 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger