AcasăNewsMonica Pop, "protejata politic"/Reactia directorul Spitalului de Oftalmologie!

Monica Pop, „protejata politic”/Reactia directorul Spitalului de Oftalmologie!

La 22 de ani de la numirea sa la conducerea Spitalul de Oftalmologie din Piata Lahovari, Monica Pop se gaseste in centrul unui scandal.

Concret, jurnalistul Catalin Tolontan sustine, pe blogul sau, ca specialistul ar fi sprijinit politic in aceasta postura. Mai exact, ca ar fi beneficiat de sustinerea social-democratului Florian Popa, alesul neamului ajungand sa faca parte din Consiliul de Administratie al spitalului in cauza. Mai exact, pe blogul respectiv sunt notate urmatoarele aspecte: „Numita in 1994, Monica Pop este cel mai longeviv director de spital din Capitala. Ea a beneficiat de sprijinul parlamentarului PSD Florian Popa, care s-a numit membru in CA la spital si seful Comisiei de concurs”.

Mai mult, ziaristul sustine ca Monica Pop a si inchiriat unei firme un spatiu din cadrul respectivul spital public, contractul respectiv fiind prelungit de nu mai putin de patru ori. Acuzatiile nu se opresc, insa, aici, vehiculandu-se si ca medicul aflat in fruntea Spitalului de Oftalmologie ar fi si lucrat, timp de patru ani, pentru respectiva societate comerciala.

In replica, medicul Pop sustine ca totul e o mare minciuna. Doctorita a reactionat, in cadrul unei interventii la postul B 1 TV, negand speculatiile venite din directia jurnalistului. „Este o minciuna sfruntata (…) Atunci cand eram angajata unei firme nu era aceasta lege (a conflictului de interese-n.r) (…) Acest spatiu este concesionat pe 49 de ani (…) cladirea nu e a noastra, e concesionat de primarie”, a mentionat Monica Pop.

author avatar
eNational
584 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger