AcasăNewsMonica Pop: Pot sa vina toate corpurile de control/este perfect legal tot...

Monica Pop: Pot sa vina toate corpurile de control/este perfect legal tot ce-am facut!

In conditiile in care inca din prima parte a zilei s-a aflat ca seful Sanatatii a decis sa trimita Corpul de Control al Ministerului la Spitalul Oftalmologic, doctorul Monica Pop, care conduce de mai bine de doua decenii unitatea medicala aflata in zona Pietei Romana din Capitala, da de inteles ca nu are niciun motiv de ingrijorare.

„Este un spital de top, in care n-am avut nicio infectie (nosocomiala-n.r) anul trecut (…) N-am avuit biocide niciodata de la Hexi Pharma, dar am avut betadina (…) n-am avut nicio infectie (…) concentratia e perfecta la betadin (…) e un spital care nu a avut infectii, pot sa vina toate corpurile de control de oriunde in lume”, a precizat Pop.

Cat priveste speculatiile facute publice, in cursul diminetii, pe blogul jurnalistului Tolontan, in privinta unei posibile sustineri politice din partea unui pesedist in cazul directorului unitatii spitalicesti in cauza, Monica Pop a negat o data in plus o asemenea varianta. „Mi se pare foarte normal sa fie numiti manageri in functie de performantele lor administrative (…) sunt perfect de acord cu aceasta decizie de a nu fi numiti politic niciodata (managerii spitalelor-n.r). Si in ceea ce ma priveste (…) stiti foarte bine care-i problema – n-am fost sustinuta politic niciodata, sunt directorul acestui spital de 23 de ani (…) in care au fost toate partidele politice la putere”, a sustinut directorul Spitalului Oftalmologic din Bucuresti, in fata presei.

Cat priveste o alta dezvaluire a jurnalistului amintit, in privinta faptului ca a avut contract cu o firma care a inchiriat un spatiu in Spitalul Oftalmologic, nici de aceasta data medicul nu vede sa existe vreo problema. „Atuncea cand am incheiat era perfect legal, care e problema? (…) cu ce am prejudiciat spitalul si sistemul sanitar daca am dat consultatii intr-un cabinet provat, de doua ori pe saptamana, cate doua ore (…) am hotarare de la ANI impotriva (…) este perfect legal tot ce-am facut”, a afirmat sefa Spitalului Oftalmologic.

Cititi si: Verificari la Spitalul de Oftalmologie. A fost trimis Corpul de Control

Monica Pop, „protejata politic”/Reactia directorul Spitalului de Oftalmologie!

sursa foto:antena3.ro

author avatar
Cristina Stefan
401 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger