AcasăNewsMonica Macovei l-a dat in judecata pe Catalin Ivan pentru acuzatii mincinoase...

Monica Macovei l-a dat in judecata pe Catalin Ivan pentru acuzatii mincinoase si defaimare

(foto: realitatea)

Eurodeputatul PDL Monica Macovei a anuntat, marti, ca l-a actionat in judecata pe europarlamentarul PSD Catalin Ivan, pentru acuzatii mincinoase si denigratoare, potrivit carora ea ar fi fost anchetata de „Comisia de etica” a PE. De asemenea a a dat in judecata si postul de televiziune Antena 3 pentru ca a preluat stirea fara sa o verifice.

(foto: realitatea)

„L-am dat in judecata pe europarlamentarul Catalin Ivan pentru repetatele acuzatii mincinoase, denigratoare si defaimatoare facute la adresa mea cum ca as fi fost anchetata de o “Comisie de etica” a Parlamentului European. Am dat in judecata si postul Antena 3 care a preluat acuzatiile mincinoase ale lui Catalin Ivan fara nicio verificare si a adaugat comentarii denigratoare la adresa mea. Am depus in instanta cele 2 actiuni civile pe data de 28 decembrie 2012”, a scris eurodeputatul PDL pe blogul sau.

Monica Macovei a specificat ca acuzatiile lansate de social-democratul Catalin Ivan „au fost infirmate de oficiali ai Parlamentului European printr-o scrisoare care spune clar ca acuzatia adusa de Catalin Ivan este (…) informatie falsa, acuzatie falsa si […] de neacceptat”.

Democrat-liberala s-a arata nemultumita de faptul ca, desi exista aceasta negare din partea PE, Ivan a continuat sa o atace si sa ii denigreze pe membrii Parlamentului European. „In loc sa isi ceara scuze publice ca a dezinformat opinia publica si ca a mintit, Catalin Ivan a continuat sa ma atace si sa ii denigreze inclusiv pe membrii Parlamentului European care i-au dezmintit minciunile. Declaratiile sale sunt cu atat mai grave cu cat este seful delegatiei PSD in Parlamentul European si stie foarte bine comisiile si procedurile din Parlamentul European, inclusiv faptul ca acesta nu are o «Comisie de etica»”,a subliniat Macovei.

A doua plangere depusa de eurodeputat este adresata postului Antena 3 care a preluat afirmatiile lui Ivan fara sa le verifice si au folosit informatiile cu „rea credinta” cu intentia sa-i distruga imaginea, reputatia si credibilitatea, dupa cum afirma Macovei.

Afirmatiile la care face referire Monica Macovei au fost facute de europarlamentarul PSD, Catalin Ivan, in luna noiembrie a anului trecut, in perioada campaniei electorale.

author avatar
Alina Costache
203 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger