Ai o poveste fotografii, sau materiale audio/video care crezi ca merita sa fie publicate?
Scrie-ne pe pont[@]national.ro (fara [ ]) sau completeaza formularul de AICI!
Home » News » Monica Iagar, pensionara cu 12.000 de lei pe luna

Monica Iagar, pensionara cu 12.000 de lei pe luna

Autor:

Atleta  Monica Iagar (44 de ani), presedinte interimar la Clubul Sportiv Dinamo, s-a pensionat pe caz de boala. Acum ea va primi o pensioara de 12.000 de lei, cu 4.000 de lei mai mult decat salariul de la CS Dinamo…

 

monica iagar Monica Iagar, pensionara cu 12.000 de lei pe lunaAceasta se petrece cand inca nici nu s- au stins bine ecourile scandalului privind pensiile speciale.  Dar sa vedem faptele: Monica Iagar s-a pensionat incepand cu 5 septembrie 2017, avand gradul de comisar-sef, echivalentul celui de colonel in vechea ierarhie militarizata a Internelor. Astfel,  Monica Iagar va beneficia de o pensie mai mare decat salariul de cadru activ, ceea ce nu s-ar fi intamplat daca iesea la pensie dupa 15 septembrie, cand legea pensiilor speciale va fi modificata radical.  Monica Iagar avea pregatit dosarul de pensionare medicala inca din 2016, spun sursele noastre, dar a acceptat sa preia functia, interimar, la rugamintea Elisabetei Lipa, fostul comandant care a trecut in postul de ministru al sportului. Iagar a fost investita la Dinamo in pe 25 noiembrie 2016, cu titlu interimar, pentru sase luni. In primavara acestui an, insa, pe 25 mai, din cauza problemelor legale pe care CS Dinamo le are in asocierea cu AFC Dinamo a lui Badea in cazul stadionului, nu s-a gasit niciun doritor sa ii succeada in functie. Monica Iagar a fost convinsa sa semneze o prelungire pe inca sase luni a interimatului.


3 comentarii to Monica Iagar, pensionara cu 12.000 de lei pe luna

 1. EMIGRANTUL

  Ro este TARA DE KKT atat timp cat cantaretii, batatorii de mingi, fugarii, vislasii, etc au grade profesionale de POLITISTI si drepturi salariale.
  Ei pot avea doar grade onorifice…………..

 2. Seful de Post

  R U S I N E EEEEEEEEEEEEEEEE…………………..

 3. Emil Aluas

  Am cunoscut la Cluj judecatori si procurori cu pensii de 9 400 RON/lunja. Am intrebat pe cei din bransa daca se jsutifica aceste sume. “Da de unde. Sunt niste NMERNICI oportunisti”, mi s-a raspuns. Discrepantele sunt imense. Emil Aluas, Activist Politic. Presedinte-Fondator, Fundatia PRO WEST, Cluj-Budapesta.


    

Comenteaza pe Facebook


Ziarul National
Recomandarile zilei 18-06-2018
 
Multumim pentru apreciere!
NU, multumesc!