AcasăNewsMonica Iacob Ridzi, candidat al PP-DD pentru un post de deputat

Monica Iacob Ridzi, candidat al PP-DD pentru un post de deputat

(foto: bzi.ro)

Monica Iacob Ridzi, fosta membra a PDL, s-a inscris in PP-DD, urmand sa candideze pentru un nou mandat de deputat pe listele partidului lui Dan Diaconescu.

(foto: bzi.ro)

Fostul ministru al Sportului, Monica Iacob Ridzi s-a inscris, luni, in PP-DD, partidul condus de Dan Diaconescu, urmand sa candideze pentru un nou mandat de deputat de pe listele acestuia.

Conform liderului filialei judetene Hunedoara a PP-DD, fosta membra a PDL va candida in  Colegiul 5 Petrosani-Petrila-Aninoasa, unde activeaza si acum.

„In cursul zilei de luni vom oficializa toate actele, inclusiv listele de candidaturi pentru alegerile parlamentare. Monica Iacob-Ridzi va candida din partea PPDD in Colegiul 5 Petrosani-Petrila-Aninoasa, unde suntem siguri ca va castiga un nou mandat, cu peste 50% din voturi”, a declarat Haralambie Vochitoiu, presedintele PP-DD Hunedoara, citat de Agerpres si preluat de b1.ro.

Monica Iacob Ridzi a demisionat in PDL in luna septembrie, data de la care activeaza ca deputat independent in Colegiul 5 Petrosani-Petrila-Aninoasa.

author avatar
Ionut Zgimbau
196 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger