AcasăNewsMonica Anghel: Gyuri Pascu - un artist complet, un om cu o...

Monica Anghel: Gyuri Pascu – un artist complet, un om cu o spiritualitate aparte

Un om foarte sensibil si cu foarta mare credinta. Asa il descrie Monica Anghel pe Ioan Gyuri Pascu, artistul care, in dimineata acestei zile, a plecat dintre cei vii.

Dupa cum era de asteptat, informatia neagra raspandita cu repeziciune in aceasta dimineata – cea privind decesul lui Ioan Gyuri Pascu a provocat tristete in randul artistilor autohtoni, nemaivorbind de romanii care l-au urmarit jucand in „Divertis”. Cunoscuta cantareata despre care se stie ca, vreme de mai multi ani, a facut parte din celebrul grup umoristic, alaturi de Gyuri Pascu, a marturistit, intr-o interventie telefonica la postul B 1TV, faptul ca, pe langa colaborarea artistica, poate spune ca de regretatul artist a legat-o o frumoasa prietenie. „Noi am fost prieteni foarte buni si colegi, evident. Dar datorita acestei prietenii pe care am avut-o inainte ca eu sa intru in grupul Divertis am foarte multe amintiri frumoase si speciale legate de Gyuri. Pentru ca in afara faptului ca era un artist complet -pentru ca a fost actor, cantaret, poet, scriitor, a fost un om cu o spiritualitate aparte – Gyuri mi-a fost prieten, puteam sa vorbesc orice si mai mult decat atat de cate ori stateam de vorba (…) el niciodata nu judeca pe nimeni (…). Ceea ce e mare lucru”, a declarat solista, la aflarea tristei vesti despre Gyuri Pascu.

Va amintim faptul ca actorul si-a gasit sfarsitul in aceasta dimineata, rapus de un stop cardiac. In ciuda faptului ca medicii chemati de urgenta in ajutorul sau au facut eforturi pentru a-l mentine in viata, n-a fost chip ca Gyuri Pascu sa poata fi salvat. Actorul avea doar 55 de ani. DETALII AICI.

foto: Facebook

297 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger