AcasăNewsMona Pivniceru, greu de strunit in USL

Mona Pivniceru, greu de strunit in USL

Nici terapia de grup pe care i-au aplicat-o , luni seara, Victor Ponta si Crin Antonescu, nu a convins-o pe Mona Pivniceru sa se dezica de propria-i viziune privind bunul mers al Justitiei.

and vine vorba de Justitie, Mona Pivniceru nu se lasa influentata de nimeni

Contestata de magistrati, intentia premierului de a trece CSM in subordinea Parlamentului este respinsa si de ministrul Justitiei, Mona Pivniceru. In opinia acesteia, nu exista vreun mod legal prin care legislativul sa aiba puterea de a chema la ordine magistrati. “Ar fi o mare greseala”, a comentat Mona Pivniceru.  O pozitie sustinuta si de conducerea CSM,  care a precizat ca ideea avansata de premier ar putea afecta grav independenta justitiei.

“La acest moment, Constitutia sigur interzice acest lucru. Poate, dupa o modificare constitutionala in acest sens, o sa se ajunga la concluzia ca o astfel de modificare incalca in mod flagrant principiul separatiei puterilor in stat, consacrat de Constitutie”, a declarat Alina Ghica, presedintele CSM.

[poll id=”363″]

author avatar
Adelina Ionicel
1.611 afisari

2 COMENTARII

  1. u.s.l -ul se…pregateste de zor sa piarda alegerile;si-au ales partenerii…pana i-au cules…si asta in timp ce BANDITII,TICALOSII SI NEMERNICII,CURVELE SI FALSIFICATORII,TRUCATORII DE AFACERI SI..LEGE -interni sau externi-…JOACA Romania LA RULETA PROPRIILOR AMBITII…ACU S-AU TREZIT SI NEMERNICIICARE AU DISTRUS Romania cu…REVOLUTIA LOR GOLANEASCA……VAI NOUA,DACA NU IESIM SA-I DISTRUGEM SUB ORICE FORMA…MAI RAU CA PE VIPERE…CAT DESPRE U.S.L….aceiasi MARIE CU ALTE..OBICEIURI,NICI O DIFERENTA…ORICUM ,MACAR AM INCERCAT….TOATA BUBA ESTE IN GOLANEALA NUMITA REVOLUTIE….CAND II VOM DISTRUGE POE BANDITII CARE AU INCEPUT SA NE TALHAREASCA DIN DECEMBRIE 89…ATUNCI VOM AVEA SANSE PANA ATUNCI…BUN II VINUL ..GHIURGHIULIU ..MUZICA,MUZICA…si contitutional….

  2. Felicitari d-nei ministru Pivniceru pentru conduita sa profesionala si indiferenta fata de poftele unor personaje ca Ponta si Antonescu ! D-na Pivniceru sa le demonstreze celor doi ca este o profesionista in adevaratul sens al cuvantului si ca nu incalca prevederile Constitutiei de dragul nimanui.

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger