AcasăNewsMomente de cosmar: O mama si copilul ei, loviti de masina pe...

Momente de cosmar: O mama si copilul ei, loviti de masina pe DN 72, in Razvad

O mama si copilul ei au ajuns de urgenta la spital, vineri dimineata, dupa ce au fost izbiti de o masina. Potrivit politistilor, cei doi au incercat sa traverseze printr-un loc nepermis. Din nefericire, soferul autoturismului nu a putut sa ii evite.

Accidentul a avut loc in localitatea Razvad, din judetul Dambovita. Mai exact, pe DN 72, pe sensul Targoviste-Ploiesti. Cei doi pietoni care, din primele informatii, s-ar fi angajat in traversarea drumului printr-un loc nepermis si fara sa se asigure suficient, au fost raniti si transportati cu o ambulanta la spital.

Ca urmare a producerii accidentului, circulatia rutiera in zona a fost intreunata, la aceasta ora circulandu-se alternativ, pe sensul de mers opus celui pe care a avut loc nefericitul eveniment rutier, de pe DN 72, potrivit Centrului Infotrafic. Oamenii legii au ajuns la fata locului, pentru a face cercetari si a stabili cauzele producerii nenorocirii.

Politistii de la Rutiera le amintesc, o data in plus, participantilor la trafic – atat soferilor, cat si pietonilor, sa manifeste prudenta, pentru a evita astfel de accidente.

287 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger