AcasăNewsMomente cumplite pentru Gigi Becali: "A slabit 19 kilograme si plange incontinuu!"

Momente cumplite pentru Gigi Becali: „A slabit 19 kilograme si plange incontinuu!”

Gigi Becali trece prin momente extrem de dificile dupa gratii, apropiatii afaceristului sustinand ca acesta face tot mai greu fata conditiilor de detentie.

Patronul clubului de fotbal Steaua Bucuresti este de aproximativ noua luni dupa gratii, iar apropiatii sai au anuntat, pentru cancan.ro, ca Gigi Becali a slabit aproape 20 de kilograme.

Afaceristul are zile intregi cand nu mananca, sufera ca nu mai detine controlul afacerilor si plange de fiecare data cand vorbeste cu mama lui la telefon. In plus, Becali nu rezista mai mult de doua zile fara sa auda vocea sotiei sale.

Asupra starii sale psihice si-au pus amprenta si durerile de spate. Sursa amintita precizeaza ca sunt zile intregi in care durerile il fac sa nu aiba pofta de mancare.

„Are zile intregi cand aproape nu pune gura pe nimic. Gigi Becali sufera ingrozitor fara familia lui, plange incontinuu de fiecare data cand vorbeste cu mama sa la telefon si nu rezista mai mult de doua zile fara sa auda vocea sotiei sale. Acum, Gigi Becali este cu 19 kilograme mai slab decat in momentul in care a intrat la inchisoare” a anuntat unul dintre prietenii sai.

author avatar
Cristi Ionita
713 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger