AcasăNewsMomente amuzante cu prichidei cantand la spectacole de Craciun (VIDEO)

Momente amuzante cu prichidei cantand la spectacole de Craciun (VIDEO)

Clasicele serbari sau, dupa caz, spectacole de Craciun, cu micuti de gradinita sau de scoala in prim plan, sunt adesea foarte haioase.

Ne amintim cu totii cat eram de emotionati, cand nu aveam mai mult de 5-6 ani, cand il asteptam pe Mos Craciun la serbari, si ne straduiam sa nu uitam poezia sau cantecul pe care il pregatiseram pentru batranul incarcat cu daruri! Doar ca nu toti copiii au parte de astfel de momente, ci, dimpotriva, sunt cat se poate de relaxati, chiar daca au atatea perechi de ochi atintite asupra lor!

De departe cea mai amuzanta e o fetita convinsa – se vede cat se poate de clar – ca trebuie sa cante cat mai tare, cat sa o auda absolut toata lumea. Nu i-a fost usor, si asta se poate observa catre finele filmuletului, cand se vede treaba ca a cam obosit-o interpretatul la volum maxim.

[youtube]ihQuiyV-lXU[/youtube]

Pana sa ajunga sa afle cei din sala ce-a facut faimosul ren al Mosului, Rudolph pe numele sau, toate privirile au fost atrase de pustiul simpatic foc, plasat strategic in mijlocul grupului de copii care cantau colinde, la serbarea de Craciun. De departe cel mai mic interpret, dar si cel mai haios, baietelul a avut ceva de furca din pricina bentitei cu cornite de ren. Ce a patit, dar mai ales cum a punctat decisiv, la nivel vocal, pe final de cantec, vedeti imediat:

[youtube]Ah5YHioMgoo[/youtube]

De urmarit e si momentul pregatit de copiii costumati in braduti, care canta, unii mai veseli, altul mai serios/emotionat, un cantec specific Sarbatorilor de iarna:

[youtube]p0C-3kcsbcU[/youtube]

La fel de simpatici sunt si cei doi pusti decisi sa animeze clasicele cantecele de Craciun pe care le-au auzit pe la gradinita, chiar daca show-ul lor e unul desfasurat in sufrageria casei familiei!

[youtube]TD3j3em5UvE[/youtube]

author avatar
Cristina Stefan
455 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger