Ai o poveste fotografii, sau materiale audio/video care crezi ca merita sa fie publicate?
Scrie-ne pe pont[@]national.ro (fara [ ]) sau completeaza formularul de AICI!
Home » News » Moment inedit la “Romanii au talent”. I-a facut pe prezentatori sa fuga catre “Golden Buzz”! (VIDEO)

Moment inedit la “Romanii au talent”. I-a facut pe prezentatori sa fuga catre “Golden Buzz”! (VIDEO)

Autor:

A cucerit nu doar juratii si publicul din sala cu vocea sa, inca de la primele acorduri ale piesei alese in preselectiile “Romanii au talent”. O melodie apreciata din repertoriul autohton, dar considerata dificil de interpretat: “Copacul”.

 

smiley golden buzz romanii au talent 720x480 Moment inedit la “Romanii au talent”. I a facut pe prezentatori sa fuga catre “Golden Buzz”! (VIDEO)Piesa facuta celebra de regretatul Aurelian Andreescu a fost aleasa, vineri seara, de un concurent chinez, participant la “Romanii au talent”. Mihaela Radulescu, Andra si Andi Moisescu s-au aratat incantati de momentul artistic, ultimii doi ridicandu-se de la masa juriului, la fel si publicul, care a ascultat piesa in picioare, dar si cei doi prezentatori. Acestia din urma au dat fuga din culise catre masa juriului si i-au schimbat, practic, destinul tanarului in competitia ajunsa in sezonul 7, apasand butonul “Golden Buzz”, pe finalul piesei. Optiune care, pe langa faptul ca declanseaza o ploaie de confetti pe scena, il trimite pe concurent direct in semifinalele “Romanii au talent”.

Pasul – unul in premiera pentru competitie – a fost primit cu aplauze in sala, dar si cu emotii maxime in randul concurentului. Tanarul – care merita laudat nu doar pentru vocea sa, ci si pentru pronuntia perfecta- se numeste Fang Shuang si e in Romania de un deceniu, la momentul de fata locuind in Capitala.

foto: ProTV

Romanii au talent 2017: Fang Shuang – Interpreteaza melodia Copacul pe romaniiautalent.protv.ro    

Comenteaza pe Facebook


Ziarul National
Recomandarile zilei 21-04-2019
 
Multumim pentru apreciere!
NU, multumesc!