AcasăNewsModul impresionant in care sute de elevi isi sustin profesorul bolnav de...

Modul impresionant in care sute de elevi isi sustin profesorul bolnav de cancer (VIDEO)

O boala nemiloasa care nu se uita, atunci cand loveste, daca e vorba despre copii, mame, tati, profesori sau chiar si medici.

In lupta pacientilor cu suferinta se alatura, adesea, oameni speciali, care ar face absolut tot ce le sta in putinta doar sa stie ca le pot sterge, macar cateva minute, durerea greu de suportat sau macar gandul care fuge la deznadejdea asociata unui diagnostic care ar darma si cele mai puternice caractere.

Din randul oamenilor cu suflet fac parte si sutele de tineri din clipul de mai jos. Este vorba despre peste 400 de persoane, elevi sau colegi de catedra ai unui profesor american care preda la un liceu cu profil religios din orasul Nashville.

Rezumat in cateva vorbe, cazul profesorului, prezentat de tennessean.com, suna astfel: la finele anului trecut a aflat ca are o forma agresiva de cancer, cu care a luptat inca de atunci. Recent, simtind ca e cazul sa il incurajeze cumva, pe fondul unor vesti deloc usor de primit, elevii si colegii de la liceul respectiv au decis, fara sa stea prea mult pe ganduri, sa mearga sa ii faca o vizita. Dar nu oricum, ci incercand sa il deranjeze cat mai putin. S-au oprit pe peluza din fata casei profesorului si au inceput sa cante muzica religioasa.

Vizibil slabit, dar fericit sa ii vada, profesorul i-a urmarit de la geam, ba chiar a cantat alaturi de ei. Imaginile cu intalnirea putin spus emotionanta s-au raspandit cu o viteza fantastica in ultimele zeci de ore, prin intermediul unei retele de socializare, dar si a Youtube-ului. Le puteti urmari mai jos:

[youtube]txaiG93uaBU[/youtube]

sursa foto: captura youtube

author avatar
Cristina Stefan
383 afisari

1 COMENTARIU

  1. Impresionant!Daca se roaga multa lume pentru el in acelasi timp, s-ar putea intampla o minune!

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger