AcasăNewsModificari salariale. Explicatiile ministrului Muncii: Adevaratele cresteri, in 2019

Modificari salariale. Explicatiile ministrului Muncii: Adevaratele cresteri, in 2019

Social-democrata Lia Oguta Vasilescu a iesit in fata presei cu explicatii, odata ce au fost voci din randul sindicalistilor si ai bugetarilor care au invocat scaderi salariale si chiar s-a vorbit despre proteste, urmare a acesor nemultumiri.

Anuntand ca se face o „confuzie in mod frecvent” intre Legea salarizarii si modificarile Codului Fiscal, dar si ca salariul presedintelui e cel maxim in sistemul bugetar, astfel ca niciun alt bugetar nu il poate depasi, ministrul Muncii a adus in discutie faptul ca „nu am pornit de la inceput de la idea de a scadea salariul unui bugetar” si ca „au fost necesare ajustari salariale”, si ca „legea a avut ca scop in primul rand echilibrarea sistemului de salarizare”, in ideea ca „la munca egala trebuie sa fie salarii egale”.

Totodata, Vasilescu a sustinut ca „majorarile salariale au inceput din 2017”, exemplificand, pe luni, situatia la care a facut referire, si a invocat „dezechilibre foarte mari”, care abia in 2022 ar urma sa se regleze, mai exact abia atunci „sistemul va fi perfect echilibrat”. „Adevaratele cresteri sunt in 2019, mai ales pentru cei cu salarii mici”, a sustinut ministrul Muncii.

231 afisari

1 COMENTARIU

  1. TREBUIE ANIHILATE CAT MAI URGENT CAILE SI MIJLOACELE PRIN CARE IDIOTI, RECHINII, TICALOSII, CURVELE, PERVERSII, TAMPITII, MAFIIOTII, TARADATORII, ETC AJUNG SA DETINA PARGHII ALE PUTERII STATULUI……………

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger