Ai o poveste fotografii, sau materiale audio/video care crezi ca merita sa fie publicate?
Scrie-ne pe pont[@]national.ro (fara [ ]) sau completeaza formularul de AICI!
Home » News » Modificari fiscale. Ponta: Sper ca Tudose sa castige batalia cu Dragnea

Modificari fiscale. Ponta: Sper ca Tudose sa castige batalia cu Dragnea

Autor:

Fostul premier vede cu ochi buni amanarea sedintei de Guvern, de luni, in care urmau sa se discute modificarile propuse a fi aduse legislatiei fiscale.

 

victor ponta2 224x300 Modificari fiscale. Ponta: Sper ca Tudose sa castige batalia cu Dragnea“Sper ca Tudose sa castige azi batalia cu Dragnea, sa nu mai adopte prostiile alea cu trecerea contributiilor, sa faca cum a facut cu TVA-ul split (…) si daca anunta <<domne’, nu ne mai atingem de Codul Fiscal>>, ala din 2015, aprobat tot de PSD (…), macar din punct de vedere economic putem sa respiram”, a subliniat Ponta, de la Parlament,  fostul sef de la Palatul Victoria considerand ca varianta trecerii contributiilor sociale de la angajator la angajat e o “megaprostie”.

tud drag 350x182 Modificari fiscale. Ponta: Sper ca Tudose sa castige batalia cu DragneaVa amintim ca si vinerea trecuta ar fi trebuit sa aiba loc o sedinta extraordinara de Guvern pe tema modificarilor incluse in “revolutia fiscala”, cum a ajuns ea sa fie cunoscuta opiniei publice.    

Comenteaza pe Facebook


Ziarul National
Recomandarile zilei 27-05-2019
 
Multumim pentru apreciere!
NU, multumesc!