AcasăNewsModificari Coduri. Iohannis: mi se par facute la prea mare viteza

Modificari Coduri. Iohannis: mi se par facute la prea mare viteza

Daca limbajul colocvial si dictionarele de Drept nu foloseau sintagma stat de drept, despre ce mai vorbea azi Iohannis?

Aflat la Bruxelles, primul om in stat a raspuns unei intrebari in privinta modificarilor pe care alesii neamului intentioneaza sa le aduca ambelor Coduri Penale si pe fondul recentei reactii avute de DNA pe acest subiect, si anume ca „aceste modificari vor avea un efect devastator asupra anchetelor penale”.

„Din capul locului mi-am exprimat scepticismul in privinta acestor modificari care mie mi se par prea ample si facute la prea mare viteza”, a declarat Klaus Iohannis. Totodata, presedintele le-a „recomandat” reprezentantilor Parlamentului sa „abordeze cu maxima raspundere aceste modificari legislative”, pe motiv ca acestea „vor avea efecte pe termen lung”.

Seful statului a ales sa nu dezvaluie daca va merge in Parlament, pentru a le adrese senatorilor si deputatilor un mesaj in aceasta privinta. „Cu siguranta o sa avem mai multe discutii pe aceasta tema”, s-a rezumat sa spuna Iohannis, raspunzand unei alte intrebari.

108 afisari

1 COMENTARIU

  1. Ti se par ” in viteza” ? Dar cand Boc le-a asumat prin raspundere parlamentara fara dezbatere cum a fost ? Atunci erai de alta parte a baricadei.Va bateti joc de to ce inseamna tara, neam, popor, demnitate Ferice de cei care am plecat din ROMANIA

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger