Ai o poveste fotografii, sau materiale audio/video care crezi ca merita sa fie publicate?
Scrie-ne pe pont[@]national.ro (fara [ ]) sau completeaza formularul de AICI!
Home » News » Modificari Coduri. Iohannis: mi se par facute la prea mare viteza

Modificari Coduri. Iohannis: mi se par facute la prea mare viteza

Autor:

Aflat la Bruxelles, primul om in stat a raspuns unei intrebari in privinta modificarilor pe care alesii neamului intentioneaza sa le aduca ambelor Coduri Penale si pe fondul recentei reactii avute de DNA pe acest subiect, si anume ca “aceste modificari vor avea un efect devastator asupra anchetelor penale”.

 

22049967 1481956068558306 1891835312145897815 n iohannis 350x197 Modificari Coduri. Iohannis: mi se par facute la prea mare viteza“Din capul locului mi-am exprimat scepticismul in privinta acestor modificari care mie mi se par prea ample si facute la prea mare viteza”, a declarat Klaus Iohannis. Totodata, presedintele le-a “recomandat” reprezentantilor Parlamentului sa “abordeze cu maxima raspundere aceste modificari legislative”, pe motiv ca acestea “vor avea efecte pe termen lung”.

Seful statului a ales sa nu dezvaluie daca va merge in Parlament, pentru a le adrese senatorilor si deputatilor un mesaj in aceasta privinta. “Cu siguranta o sa avem mai multe discutii pe aceasta tema”, s-a rezumat sa spuna Iohannis, raspunzand unei alte intrebari.


1 Comentariu la Modificari Coduri. Iohannis: mi se par facute la prea mare viteza

  1. CATAI DANIEL

    Ti se par ” in viteza” ? Dar cand Boc le-a asumat prin raspundere parlamentara fara dezbatere cum a fost ? Atunci erai de alta parte a baricadei.Va bateti joc de to ce inseamna tara, neam, popor, demnitate Ferice de cei care am plecat din ROMANIA


    

Comenteaza pe Facebook


Ziarul National
Recomandarile zilei 26-04-2019
 
Multumim pentru apreciere!
NU, multumesc!