Ai o poveste fotografii, sau materiale audio/video care crezi ca merita sa fie publicate?
Scrie-ne pe pont[@]national.ro (fara [ ]) sau completeaza formularul de AICI!
Home » News » Modificari legi Justitie. DNA: se impune o pozitie ferma, de respingere in bloc a proiectelor

Modificari legi Justitie. DNA: se impune o pozitie ferma, de respingere in bloc a proiectelor

Autor:

Institutia condusa de catre Laura Codruta Kovesi nu vede deloc cu ochi buni propunerile legislative menite a aduce modificari celor trei legi ale Justitiei si aflate la momentul de fata la Camera Deputatilor.

 

dna 350x152 Modificari legi Justitie. DNA: se impune o pozitie ferma, de respingere in bloc a proiectelorSe vede cat se poate de clar din punctul de vedere facut public, in cursul zilei de miercuri, luare de pozitie pe care DNA-ul anunta ca a transmis-o CSM-ului. Totul, dupa ce Consiliul Superior al Magistraturii a cerut un punct de vedere de la DNA pe marginea acestor propuneri ce vizeaza modificari la Statutul judecatorilor si procurorilor, Legea pentru organizarea judiciara, Legea privind CSM-ul. “In principal, procurorii anticoruptie apreciaza ca, fata de modul de realizare a proiectelor, fara consultarea prealabila a magistratilor, fara o expunere de motive corespunzatoare si fara studii de impact, se impune o pozitie ferma, de respingere in bloc a proiectelor, prin acordarea unui aviz negativ pentru intregul pachet legislativ”, transmit reprezentantii DNA, intr-un comunicat.


1 Comentariu la Modificari legi Justitie. DNA: se impune o pozitie ferma, de respingere in bloc a proiectelor

  1. C. Baltazar

    Codruta (= Luluta) Kovesy trebuie sa mearga la inchisoare pentru toate relele pricinuite pana acum justitiei romane si pentru nenumaratele incalcari ale legislatiei. Ea este o bolsevica de tipul Anei Pauker. Iar Iohannis trebuie si el aruncat de pe scaunul prezidential cat mai curand. Trist ca asemenea lichele au ajuns sa conduca destinele Romaniei.


    

Comenteaza pe Facebook


Ziarul National
Recomandarile zilei 25-05-2019
 
Multumim pentru apreciere!
NU, multumesc!