AcasăNewsModelul malaezian, perfect pentru Dragnea

Modelul malaezian, perfect pentru Dragnea

Liderul PSD si-a vazut visul indeplinit. Deocamdata doar in Malaezia …

Pe vremuri, Ion Iliescu ne aburea cu implementarea ”modelului suedez” pe meleagurile romanesti. Tinand cont de prioritatile la zi, nepotelul lui Iliescu, Liviu Dragnea, ar trebui sa opteze pentru modelul oferit de Malaezia.

Liderul <a class=wpil keyword link href=httpswwwnationalrotagpsd title=PSD data wpil keyword link=linked>PSD<a> si a vazut visul indeplinit Deocamdata doar in Malaezia

Concret, tara asiatica pomenita a adoptat recent o lege anti fake news, una care-i baga pe autori (pentru sase ani!) la racoare si in plus are prevazuta si o amenda care poate ajunge la 123.000 de dolari. O lege de natura a descuraja toate vocile dispuse sa critice guvernul malaezian, dupa cum acuza opozitia, dar despre care reprezentantii puterii sustin ca ”nu se va abuza”. Dincolo de ce se va intampla de acum incolo in indepartata Malaezie, cert este ca o astfel de lege s-ar potrivi de minune in panoplia legislativa a PSD. Dupa ce si-a facut mana cu legile Justitiei, majoritatea PSD-ALDE ar putea-o vota in doar o saptamana si dupa aceea trai neneaca cu opozitia si societatea civila cusute la gura. Orice ordonanta 13 ar putea trece ca intercity-ul printr-o gara provinciala iar daca CCR se opinteste putin, legea anti fake news ar putea fi aplicata si sesizarilor de neconstitutionalitate depuse de adversarii Puterii. In plus, modelul asiatic importat completeaza de minune legea visata de Liviu Dragnea, una care sa-i pedepseasca pe detractorii nationali. In fond, nu are niciun haz sa te lupti sa castigi alegerile, sau chiar sa le castigi de la sine atunci cand ai ca adversar PNL-ul, iar dupa aceea sa te impiedici de critici si acuzatii la orice numire sau incheiere de contract pe bani publici dar avantajos pentru tine.

author avatar
Simona Badulescu
288 afisari

3 COMENTARII

  1. Cei care au capturat Ro in 1989, DUPA CE AU DEVALIZAT BANCILE, DUPA CE AU VANDUT INDUSTRIA LA FIER VECHI, DUPA CE AU INSTRAINAT BOGATIILE NATURALE SI PAMANTUL TARII, DUPA CE ROMANII AU FOST ALUNGATI DIN TARA (Ro fiind a doua tara din lume la EMIGRATI E dupa SIRIA care-i in razboi), DUPA CE TOATE LEGILE SI REGLEMENTARILE AU FOST FACUTE DE CATRE MAFIOTI TRADATORI PENTRU HOTI TICALOSI, DUPA DEZVOLTAREA BURGHEZIEI COMUNISTE IN CELE DIN URMA , AU ADUNS TARA LA SCLAVAGISM MODERN IN CARE BANDITI „FURA LEGAL” (IMORAL) POPORUL ROMAN PE FATA PRIN DIFERITE SCHEME SI LEGI, A PENSIILOR, A SALARIZARII, A IMPOZITARII, A INMORMANTARII, ETC

  2. Orice model străin ar fi bun pentru români numai unul autohton , sau tradițional nu. Așa că domnilor căutați și adaptați , poate iese ceva.

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger