AcasăNewsMobilizare impotriva „elitelor” Europei

Mobilizare impotriva „elitelor” Europei

Nationalistii strang randurile

In vreme ce Angela Merkel le cere europenilor sa se impotriveasca populistilor, vicepremierul italian, Matteo Salvini, cheama partidele nationaliste sa rastoarne actuala elita politica a UE.

Nationalistii strang randurile

”In aceasta piata nu sunt extremisti, nu sunt rasisti sau fascisti (…) Extremisti sunt cei care au condus Europa in ultimii 20 de ani”, a spus Savini, prezent la o manifestatie in piata Domului din Milano, alaturi de liderii altor 11 partide politice europene care sustin suveranitatea nationala a statelor UE in fata Bruxelles-ului. UE  este condusa in acest moment  de o oligarhie fara radacini, fara suflet, care ne conduce cu o singura ambitie, aceea a supunerii si diluarii natiunilor noastre. ”Spunem ”nu” acestei imigratii care ne scufunda tarile si care pune in pericol securitatea popoarelor noastre (…) si valorile civilizatiei”, a afirmat si  Marine Le Pen, lidera Adunarii Nationale franceze (fostul Front National). Le Pen a declarat ca presedintele Frantei, Emmanuel Macron, ar trebui sa demisioneze daca partidul sau nu va iesi pe primul loc la alegerile europarlamentare, in contextul in care este de asteptat ca extrema dreapta sa inregistreze un rezultat bun la scrutinul din 23-26 mai, iar   sefa AN vrea sa formeze o „super-factiune” cu alte partide politice cu viziuni similare in viitorul Parlament European. Tot pe tema migratiei a vorbit si liderul Partidului Libertatii din Olanda, Geert Wilders: ”Nu putem avea incredere in elita politica (europeana). Ei vor sa-si impuna legile lor. Doresc sa ne inunde tarile cu mai multi imigranti si nu putem permite acest lucru. Trebuie sa limitam imigratia. Trebuie sa oprim islamizarea Europei”. Presedintele Alternativei pentru Germania, Jorg Meuthen, i-a atacat, la randul sau, pe reprezentantii ”elitelor” europene, mentionandu-i explicit pe presedintele Comisiei Europene, Jean Claude Juncker, pe cel al Bancii Centrale Europene, Mario Draghi, pe cancelarul german Angela Merkel si pe presedintele francez Emmanuel Macron. Meuthen a spus ca alianta partidelor populiste si de extrema dreapta  urmareste posturi la varf in institutiile de la Bruxelles dupa alegerile de saptamana viitoare: “Aceasta este o motivatie pentru noi toti care vrem sa apasam pe acceleratie inca o data in campania electorala”. De notat, la reuniunea de la Milano nu au participat Viktor Orban si nici formatiunea conservatoare poloneza Lege si Justitie, insa anterior premierul maghiar si-a indemnat conationalii sa trimita la Bruxelles mesajul ca vor o Europa care sa-si protejeze granitele, pentru ca  exista o „mafie liberala care incearca sa faca lumea sa creada ca nu se poate face nimic impotriva migratiei”, iar alegerile europarlamentare vor decide „daca acceptam acest lucru sau il respingem”.

author avatar
Andrei Coman
1.426 afisari

6 COMENTARII

  1. Hitler nu a murit, Hitler este acum multiplicat in Juncker, Timmermans,Merkel, dar in primul rand in coruptul si traficantul de fiinte umane, de droguri, de arme autodeclaratul hitlerist Klaus Werner Iohannis. cC cetatean sunt alaturi de vicepremierul Italiei, Matteo Salvini .

  2. A omorat-o basinosul Ciurcil paraliticul iudeu Rosvelt si Lenin alaturi de concubina lui sagalnica strengareata virgina Trotzchi.

  3. Daca broscarul asta de Salvini si penala de Le Pen nu sunt actorii unui scenariu cu final negativ pentru fostele tari estice din lagarul socialist sovietic , blamarea elitelor de catre cel platit de Moskova cu asentimetul americanilor si chinezilor in fata unor unor gura casca a societatii libere occidentale platiti cu cativa euro, este reluarea unui act criminal ce avea loc in anii 1950 in tarile estice condamnate la aducerea populatiilor la stadiu de animale. Asa se explica votul dat acum 30 de ani unui tigan , Iliescu, format la scoala sovietica care a semnat ca fost secretar PCR de judet condamnari la inchisoare si arestari abuzive in toiul noptii, de romanii morti de foame , tinuti in frig in blocotetele comuniste , fara medicamente si fara sa stie ce se petrece in lumea libera.

  4. Presedintele Frantei s – a exprimat ieri intr- o discutie cu ziaristi francezi, ca pentru prima oara o complicitate intre nationalisti si interesele straine pentru a distruge Europa . Lobysti ca Steve Bannon , apropiati de USA o spun .Rusii , dar si altii nu au fost niciodata asa de agresivi pentru a finanta partidele de extrema .. A concluzionat ca , nu trebuie sa fim naivi.

  5. Salvini ,,copilul ” lui Berlusconi este un rahat in ploaie. Este zero ca politician. Un fel de Ilici- kgb. Ca sa stie si romanii ca fara UE , Italia ar intra in colaps. Maimutoiul asta si – a inceput discursul cu fraza lui Trump: eu sunt mai intai italian . Cine este Italia fara UE ? Nimeni, in afara de melodiile de baza” americano” pe care dansa Sophia Loren si „”bambino” . Salvini uita ca o tara ca Italia, ca si Franta , Germania, Spania sunt directionate de ELITE, cu care Salvini nu are treaba . Cand banii rusilor nu vor mai fi injectati in miscarea lui Salvini , italienii vor manca in continuare macaroni si vor dansa .

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger