AcasăNewsMobilizare fara precedent a PSD: peste 250.000 de oameni in Piata Victoriei...

Mobilizare fara precedent a PSD: peste 250.000 de oameni in Piata Victoriei (Galerie FOTO)

Pentru prima data in istoria post decembrista, Piata Victoriei a devenit neincapatoare, mitingul PSD desfasurat sub sloganul ”Vrem prosperitate, NU Securitate!” aducand la Bucuresti sute de mii de romani.

 

Imbracati in alb, simpatizantii social-democrati poartă pancarte pe care se poate citi: „Abuzurile voastre au îngrădit libertatea noastră”, „Jos statul paralel”, „Vrem libertate”, „Ultima soluţie e în Constituţie”, „Am crescut veniturile românilor. Scuză-ne Klaus”, „Vrem Guvernul României, nu Guvernul meu”. Contrat asteptarilor din tabara #rezist, mobilizarea PSD este una exemplara: peste 300.000 de oameni au iesit in strada sa sustina demersul PSD de a termina cu statul paralel.

 

author avatar
Mihai Koblenko
853 afisari

5 COMENTARII

  1. Nici o diferență între un miting de la PCR și cel de azi!
    Baza:talpa țări o turmă de neșcolarizații-agenturi străine/stat paralel etc

  2. MINCIUNI ! La TV, corespondentul iReALITATEA, un alt post bolsevic, a spus ca au fost 100 de mii de bolsevici ca sa-l sustina pe Dragnea Penalul ! Multi dintre ei s-au imbatat ca porcii, asa cum ii sta bine unui bolsevic.Mass-media din Romania este o adunatura de SCURSURI ! Asa alegatori asa alesi: Bolsevici, Penali, Alcoolici !!!

  3. De ce oare hashishtagistii fac spume la gura,sa fie din cauza sevrajului ca nu au mai consumat gratuit ierburi,soros nu mai da de pomana?.Adica sunt buni numai cei manipulati de stapanii coloniei iar ceilalti sunt cum le vine la rat celor platiti de straini,avem probe?pai ong-urile din ce bani traiesc si inca ce multi bani.Macar cei peste 300 de mii muncesc cinstit,au sufletul curat,sunt civilizati si nu au strigat moarte opozantilor,tot romani si ei dar foarte inraiti.Daca vrem o tara ca afara sa votam,sa mergem la vot,daca se poate aproape 100% participare si vor castiga doar cei care merita sa guverneze.Problema este ca nu vor fi lasati nici acestia pentru ca la prima abatere de la ordinele stapanilor coloniei vor fi linsati de cei manipulati cu banii externi sustrasi tot de aici.Nu vom fi niciodata ca afara,mai ales cum este in Polonia,Ungaria,Cehia,unde cetatenii chiar tin la tara lor,nu sunt lasi,tradatori,vanduti,sau daca mai au si ei asa ceva sunt in numar mult mai mic decat la noi.A vrut unul sa faca la noi capitalism cu fata umana,asa cum este in tarile nordice,as-a fost linsat imediat de manipulatii stapanilor coloniei.Cred ca nu strica nici un capitalism gen chinezesc adaptat la conditiile locale,credeti ca eram lasati sa iesim din regimul de colonie a atator de multi stapani.Acum,stapanii s-au impartit in doua grupari ce se lupta pentru coloniile din estul UE,cine nu vede nu intelege mai nimic si se lasa manipulat asa usor.Problema este ca din aceste lupte pentru reimpartirea coloniilr vom suferi noi,aflati in una din colonii,cea mai slugarnica.Inversunarea de la noi=dezbina si stapaneste foarte usor in continuare pana la vlaguirea totala a coloniei,

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger