AcasăNewsMoartea legendarului Jerry Lewis a iscat emotii in randul actorilor (VIDEO)

Moartea legendarului Jerry Lewis a iscat emotii in randul actorilor (VIDEO)

Plecarea dintre cei vii a celebrului actor Jerry Lewis a iscat un val de emotie la Hollywood.

Cunoscutul si apreciatul actor de comedie, devenit celebru in lumina reflectoarelor incepand cu anii ’50, a parasit scena vietii in ultima zi a saptamanii recent incheiate, la venerabila varsta de 91 de ani.

Nu doar familia si apropiatii resimt deja pierderea omului de film, ci si artistii din Cetatea Filmului. Printre cei care au ales sa transmita mesaje de regret s-a numarat si Robert DeNiro, care, intr-o declaratie preluata de presa internationala, noteaza, printre altele, faptul ca „Jerry a fost un pionier in comedie si film. Si a fost un prieten. Am avut norocul sa il vad de cateva ori de-a lungul ultimilor ani”.

La randul sau, cunoscuta actrita Joan Collins a notat, de aceasta data pe Twitter, ca „Regele Comediei Jerry Lewis a fost un talent imens si un prieten bun. Odihneste-te in pace, Jerry Lewis. Iti va fi simtita lipsa foarte mult”. „Jerry Lewis a fost fara dubiu un geniu (…) Sunt pentru ca el a fost!”, a tinut sa mentioneze comediantul Jim Carrey, pe aceeasi retea de socializare.

[youtube]2r1ktLaOjew[/youtube]

[youtube]5LyQL5TCreo[/youtube]

[youtube]fuHiqotNee4[/youtube]

[youtube]3YKjGRYOAs4[/youtube]

sursa foto: Facebook/Jerry Lewis

author avatar
Cristina Stefan
134 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger