Ai o poveste fotografii, sau materiale audio/video care crezi ca merita sa fie publicate?
Scrie-ne pe pont[@]national.ro (fara [ ]) sau completeaza formularul de AICI!
Home » News » Moarte pe scena Cirque du Soleil

Moarte pe scena Cirque du Soleil

Autor:

Acrobatul Yann Arnaud a decedat, sambata seara, dupa ce a cazut de la inaltime in timpul unui spectacol, in Tampa (Florida). Arnaud lucra pentru celebrul circ de peste 15 ani.

 

circ 720x361 Moarte pe scena Cirque du SoleilTragedia a avut loc in timpul unei acrobatii la spectacolul ”Volta”. Transportat la spital, Yann Arnaud a sucombat din cauza ranilor, citeva ore mai tirziu. ”Marea familie Cirque du Soleil este socata si devastata de aceasta tragedie. Colaboram deplin cu autoritatile care ancheteaza circumstantele acestui accident. Arnaud lucra cu Cirque du Soleil de peste 15 ani. A fost iubit de toti cei care au avut sansa de a-l cunoaste”, a declarat presedintele Cirque du Soleil, Daniel Lamarre. Yann Arnaud efectua o acrobatie in aer si si-a pierdut echilibrul, cazand in cap.

acrobat 615x500 Moarte pe scena Cirque du Soleil

Yann Arnaud si sotia sa

Nu este prima daca cand Cirque du Soleil, fondat in Quebec in 1984, deplange moartea unui acrobat in plin spectacol. O tragedie similara, careia i-a fost victima acrobata franceza Sarah Guillot-Guyard, a avut loc in iunie 2013, in cadrul unui spectacol organizat la MGM Grand Casino din Las Vegas. In 2009, acrobatul ucrainean Olexandr Jurov a murit si el dupa ce a cazut de la inaltime in timpul unui antrenament la Montreal.
Comenteaza pe Facebook


Ziarul National
Recomandarile zilei 23-02-2019
 
Multumim pentru apreciere!
NU, multumesc!