AcasăNewsMitocanie groasa la Vocea Romaniei

Mitocanie groasa la Vocea Romaniei

Eleva lui Chirilă a fost cea mai bună

Smiley a fost surprins de camerele video injurand dupa ce Pavel Bartos a anuntat-o pe Teodora Buciu drept castigatoarea show-ului „Vocea Romaniei”.

Eleva lui Chirilă a fost cea mai bună

Si cand spunem “injurand”, chiar a tras o suta de sudalme ca la usa cortului. Nemultumirea a venit din faptul ca el considera ca premiul il merita elevul sau, Alex Musat si nicidecum protejata lui Tudor Chirila. In plus, elevii lui Chirila au castigat de trei ori succesiv “Vocea”, de la plecarea lui Brenciu din concurs.  Acum, patru concurenti au ajuns in finale. Dintre acestia,Teodora Buciu s-a ales cu cei 100.000 de euro.

Smiley a facut spume ca la capatul berii

Injuraturile lui Smiley, suprinse in direct, au fost dublate de mesajul acestuia de pe Facebook. „Va multumim ca ne-ati votat… pentru mine Vocea e Alex Musat! V-am pupat!”, a postat Smiley. Bineinteles, replicile nu au intarzaiat sa apara, multi telespectatori nefiind de acord cu atitudinea lui Smiley. Astfel, un fan a scris ca “”Au fost urate gesturile pe care le-ai facut dupa anuntarea castigatorului… ma asteptam sa nu te bucuri (logic, doreai sa iti castige concurentul), insa era mult mai elegant si fair-play din partea voastra (a ta, a lui Moga si a Loredanei) daca mergeati si o felicitati pe Teodora… sau daca nu asta, macar sa va abtineti de la injuraturi, comentarii si gesturi rautacioase (s-a citit pe buze, fix atunci camerele erau fixate pe voi)”. Bucuroasa nevoie mare Teodora, imediat dupa ce a castigat concursul , a si concertat intr-un club din Centrul Vechi.

Castigatorii “Vocii”

# In 2011, la prima editie a show-ului de la Pro TV, marele premiu a fost atras de Stefan Stan, concurent in echipa lui Smiley.

# In 2012, Horia Brenciu, pe atunci jurat in cadrul show-ului, a dat matele castigator: Julie Mayaya.

# In 2013, al doilea an in care Brenciu a dat marele castigator: pe Mihai Chitu.

# In 2014, dupa ce Brenciu a parasit show-ul si a fost inlocuit de Tudor Chirila, Vocea Romaniei a fost Tiberiu Albu (din echipa Chirila).

# Anul trecut, in 2015, a fost tot al lui Chirila. Vocea Romaniei a fost una deja afirmata: Cristina Balan, fosta solista a trupei Impact.

author avatar
Catalin Dumitrescu
7.920 afisari

5 COMENTARII

  1. Alex mușat a fost cel mai bun și a meritat sa fie vocea României.
    Dar dacă conduc tinerii frumosi și liberi cu leaderul lor Chirilă nu mai contează vocea poporului. Chirilă a avut cei mai slabi candidați din concurs.

    • Tanarul Musat este foarte talentat, dar cantonat intr-un singur stil. Ce e mai trist e ca are deja vedetisme. Publicul simte sinceritatea si de aceea a pierdut. Tudor scoate ce e mai bun din fiecare concurent: asta e diferenta intre artist si vedete !!!

  2. Draga Dylan, ma bucur ca Mircea Badea e important pentru tine. Voii fii de zdrente va potriviti.

  3. draga Dylan , daca era asa bun alex de ce n-a castigat? raspunsul ti la dat Loredanas. baiatul are voce da nu stie numai blues.(si sa acompanieze pe altii la chitara) eu am votat cu Teodora(si nu doar vot gratuit de pe app.) nu stiu daca si tu ai facut la fel pt. alex…

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger