AcasăNewsMitingul lui Dragnea ii face la bani pe pesedisti

Mitingul lui Dragnea ii face la bani pe pesedisti

Liderul PSD, obligat sa stea ca pe jar pina la sfarsitul lunii. Atunci va anunta ICCJ sentinta in procesul lui

Pesedistii nu au stabilit nici ieri data in care vor scoate un milion de oameni in strada, dar un lucru este cert: atunci cind va fi, uriasul miting va gauri serios buzunarele liderilor social-democrati locali.

Sefilor filialelor <a class=wpil keyword link href=httpswwwnationalrotagpsd title=PSD data wpil keyword link=linked>PSD<a> incepe sa le stea in gat mitingul visat de liderul Dragnea

Fixarea zilei in care va avea loc mega-mitingul cu care Liviu Dragnea vrea sa-si lase tut pe adversarii sai nu depinde de PSD ci, culmea, de Klaus Iohannis. Si asta pentru ca mitingul merge cot la cot cu referendumul pentru familie iar referendumul nu poate fi programat inainte ca presedintele Iohannis sa promulge noua lege. ”Trebuie sa asteptam sa promulge presedintele legea referendumului. Deocamdata nu putem stabili datele, din moment ce nu avem momentul T0. Vorbim despre miting cand avem toate datele”, a sustinut, ieri, Dragnea, la finalul sedintei Biroului Permanent National. Conform unor surse din partid, pesedistii vorbesc deja despre miting si inca suficient de tare cat sa razbata in afara PSD-ului nemultumirile sefilor de filiale. Sefi care, indiferent de data mitingului, trebuie sa suporte consturile impuse de transportul si cazarea mitingistilor. A unui milion de mitingisti mai exact, pentru ca asta este pohta ce a pohtit-o liderul Liviu Dragnea. Iar cum la transport si cazare mai trebuie adaugate si vreo doua sendvisuri, rezulta ca fiecare sef de organizatie PSD va scoate o suma frumusica din buzunare. Si cum o veste rea nu vine niciodata singura, liderii locali psedisti au aflat si ca, in cazul in care Iohannis promulga la timp legea referendumului, Dragnea si-ar dori sa organizeze mega-mitingul lui pe 26 mai, respectiv in timpul week-end-ului prelungit de Rusalii. Intentie care de asemenea ii calca pe nervii pe social-democratii care sperau sa-si petreaca linistiti minivacanta de Rusalii si nu sa bata Capitala cu mitinguri de sustinere a liderului PSD.

author avatar
Simona Badulescu
150 afisari

1 COMENTARIU

  1. UN PUI DE MILITIAN, de telemorman , fara 7 ani de acasa, repetent , golan si ticalos , lipsit de onoare si caracter ce poate sa debiteze decat gaze sulfuroase, marlanie, prostie, tembelism, prostitutie si minciuni.

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger