AcasăNewsMiting in Piata Universitatii, la un an de la protestele din 2012

Miting in Piata Universitatii, la un an de la protestele din 2012

(foto: agentia.org)

La un an de la protestele din ianuarie 2012, oamenii s-au strans iar in Piata Universitatii pentru a cere demisia presedintelui Traian Basescu si a intregii clase politice.

(foto: agentia.org)

Duminica seara, in Piata Universitatii din Capitala, s-au strans aproape o suta de persoane, pentru a rememora cele intamplate in urma cu un an. Potrivit Romania TV, in fata Teatrului National, oamenii veniti la miting au inceput din nou sa protesteze. Acestia cer demisia presedintelui Traian Basescu, dar si a intregii clase politice.

Potrivit jurnalistilor, printre protestatari sunt si aproximativ 30 de tineri, membri ai unor galerii de fotbal. Acestia protesteaza impotriva Jandarmeriei si a celor din politica. Cei venit in Piata Universitatii au adus diferite pancarte cu mesaje impotriva parlamentarilor romani. Una dintre ele, pe care este scris „Cetatean Invalidat”, este adresata presedintelui.

Cele mai multe dintre persoanele care au venit in aceasta seara in Piata Universitatii, se aflau in acelasi loc si in urma cu un an. Printre protestatari se afla si printesa Briana Caragea.

„Celebram un an pentru ca este o data importanta pentru ca 13 ianuarie a reprezentat dezanchilozarea romanilor prin proteste. Oamenii si-au dat seama ca nu trebuie sa le mai fie teama sa protesteze.  Chiar daca au fost alegeri recente s-au schimbat prea putine lucruri. Au fost multe promisiuni, dar s-au schimbat putine lucruri”, a declarat printesa Briana Caragea pentru sursa citata.

author avatar
Andra Nesu
301 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger