AcasăNewsMitica Dragomir, de la 7 ani de puscarie la ACHITARE

Mitica Dragomir, de la 7 ani de puscarie la ACHITARE

Inca un dosar exploziv s-a fasait ieri, dupa ce judecatorii Curtii de Apel Bucuresti au anulat o sentinta de 7 ani de puscarie si au decis ACHITARE. Cel care a fost „in bataia pustii” vreme de mai bine de patru ani este Dumitru Dragomir, fostul sef al Ligii Profesioniste de Fotbal.

Magistratii CAB l-au achitat, asadar, ieri, pe Mitica Dragomir nin rasunatorul dosar RCS-RDS in care fostul sef al LPF era acuzat de evaziune, delapidare si spalare de bani. Decizia este definitiva.

„Am fost scos de Ponta din Liga si a vrut sa ma bage si la puscarie”

„Am fost in bataia pustii. Justitia isi face datoria”, a fost prima reactie a lui Dragomir dupa aflarea sentintei de achitare. „Am avut noroc de niste judecatori corecti, cinstiti si curajosi care s-au aplecat deasupra dosarului. Eu stiam ca sunt nevinovat, nu am nicio tangenta cu acest proces. Am fost in bataia pustii. Politic am fost scos de Ponta din Liga si a vrut sa ma bage si la puscarie. Uite ca justitia isi face datoria si nu au putut sa ma bage la puscarie pentru ca sunt nevinovat, nu din alta problema”, a afirmat Dumitru Dragomir. Implicarea lui Dragomir in acest dosar a aparut, potrivit procurorilor, in iunie 2011, cand acesta, in calitate de presedinte al LPF, i-ar fi determinat pe membrii Adunarii Generale a LPF sa aprobe incheierea unui contract de mandat cu SC Capital Properties SRL. Contractul se referea la vanzarea drepturilor de televiziune aferente pachetelor de meciuri 3, 4, 5, 6, 7 si 9, pentru sezoanele competitionale 2011/2012, 2012/2013, 2013/2014. Dragomir, sustin procurorii, a facut acest lucru „cunoscand faptul ca prestatiile inscrise in contractul de mandat respectiv nu aveau sa fie executate in fapt (aceste prestatii nemaiputand fi, de altfel, executate, intrucat oferta SC RCS RDS SA fusese deja depusa)”. Banii ar fi fost dati pentru servicii de intermediere care nu ar fi fost prestate niciodata, potrivit anchetatorilor. In urma faptelor lui Dragomir, patrimoniul LPF a fost diminuat cu 2,8 milioane de euro, acuzau anchetatorii.

author avatar
Ramona Feraru
371 afisari

2 COMENTARII

  1. Luati exemplu de la Dragomir, s-a dat cu statul parale si a scapat. Statul paralel e puternic si invinge pe oricine, romanii incep sa inteleaga asta si voteaza tot mai multi cu statul paralel !

  2. Opinați că domnul Dumitru Dragomir ar trebui întrebat de ziariști ,ca să lămurească public, și cum este cu „curățarea a ordin” ,în fotbal,la instanțele judecătorești, afirmație făcută publică de publicațiile sportive până să se pronunțe sentința, și dacă știe și cazuri în care persoane implicate în fotbal au fost „curățate la ordin”, probabil afirmație făcută și de Ioan Nicolae,cu ceva vreme în urmă, și despre practici ale LPF și din arbitrajul acelor vremuri, când domnul Dumitru Dragomir era președinte la LPF ?

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger