AcasăNewsMisterul asasinarii cantaretei de origine romana Christina Grimmie: autografele mortii!

Misterul asasinarii cantaretei de origine romana Christina Grimmie: autografele mortii!

Cine este ucigasul Christinei Grimmie

Uciderea cantaretei de origine romana, fosta candidata a emisiunii ”The Voice”, in timp ce semna autografe, a socat opinia publica. Anchetatorii l-au identificat oficial pe  asasin, care si-a premeditat atacul.

 

Anchetatorii nu au gasit inca o legatura intre Kevin James Loibl si Christina

Christina a fost ucisa de un barbat de 27 de ani identificat drept Kevin James Loibl, originar din St. Petersburg (Florida), a precizat politia din Orlando. ”A calatorit pana in Orlando, aparent doar pentru a comite crima si pentru a se intoarce acasa”, a explicat, sambata, John Mina, seful politiei locale, relateaza cotidianul 20 Minutes. Vineri seara, dupa un concert cu trupa Before You Exit, la Plaza Live din Orlando, Christina a fost impuscata mortal in timp ce dadea autografe, de un barbat care avea doua arme de foc si un cutit asupra lui. Ulterior, atacatorul s-a sinucis. Fratele Christinei, calificat drept ”erou” de politie, s-a precipitat spre agresor, impiedicandu-l sa raneasca si pe altcineva. Christina Grimmie a fost transportata la spital in stare critica si a incetat din viata sambata dimineata. Anchetatorii au verificat telefonul si calculatorul lui Kevin James pentru a incerca sa afle mobilul crimei, dar rezultatele nu sunt concludente. Loibl nu era activ pe retelele sociale, nu avea antecedente si nici legaturi cu victima. Familia acestuia nu a dorit sa faca nici un comentariu.

Securitatea, pusa sub semnul intrebarii

Kevin James Loibl

Potrivit lui John Mina, publicul care asista la concertul Christinei era alcatuit in majoritate din adolescenti. La intrare, nu existau detectoare de metale, iar fanii nu au fost perchezitionati, ci doar obligati sa-si deschida gentile ca sa arate ca nu detin arme. Dar se pune intrebarea cum un barbat a putut avea acces cu doua arme de foc asupra lui, mai multe incarcatoare plus un cutit de vanatoare? Cantaretul Adam Levine, membru in juriul ”The Voice” s-a declarat ”tist si socat”, postand o fotografie cu Christina, pe Instagram. Tatal vitreg al cantaretei Selena Gomez, Brian Teefey, care a fost managerul Christinei, a deschis pe site-ul GoFundMe o actiune de strangere de fonduri pentru familia victimei. ”Nu am cuvinte pentru a descrie durerea ce o simt. Christina era pentru mine o a doua fiica. Tot ce vroiam a fost sa o ajut sa-si indeplineasca visul”, a spus Teefey.

author avatar
Tudor Borcea
916 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger