AcasăNewsMiss Bum Bum are un fund de 122 de centimetri

Miss Bum Bum are un fund de 122 de centimetri

Cel mai asteptat eveniment al anului, finala concursului Miss Bum Bum, a avut loc in Sao Paolo, Brazilia, iar dupa cateva luni de fel de fel de probe a fost aleasa castigatoarea.

Din cele 27 de finaliste reprezentand fiecare stat brazilian, au ramas 15 in urma votului pe Internet, iar recent acestea au defilat in fata juriului si au primit note. Castigatoare a fost desemnata Erika Canela, in varsta de 24 de ani. Ea a luat premiul de 20.000 de dolari si contracte publicitare, precum si sedinte foto pentru reviste de barbati. Tanara mulatra a reprezentat statul Bahia si are circumferinta fundului de 122 de centimetri.

author avatar
Catalin Dumitrescu
1.082 afisari

1 COMENTARIU

  1. Cine va fi urmatorul superstar? Fiindca tu poti sa castigi bani! Un film bun si bani online! Fa bani si vino mai aproape de Hollywood! Proiect B: absolut serios! Noi vrem ca tu sa reusesti! Proiect B: oportunitate exceptionala! Un film bun, dar si tu castigi bani! Incredibil! Hollywood va face un film bun! Promovam un subiect original de film! Solicita acum detalii la adresa de email: petrealinabeatris3@gmail.com

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger