AcasăNewsMiscare soc: Basescu se da cu PSD-ul

Miscare soc: Basescu se da cu PSD-ul

Contrar asteptarilor, Traian Basescu si al sau PMP nu vor intari, dupa alegeri, randurile dreptei injghebate in jurul lui Dacian Ciolos, ci va fi portavocea opozitiei. Rol care include in fisa postului o colaborare stransa cu PSD.

Fostul presedinte se visează regele Opozitiei

Conform ultimelor calcule, tabara Iohannis & Comp., va reusi sa traga de par o majoritate parlamentara. Cam amarata, de doar 52 – 53 de procente, dar suficienta pentru mentinerea ”premierului-meu” Dacian Ciolos la Palatul Victoria si a PSD-ului in tarcul Opozitiei – conform scenariului sustinut de asa-numita ”tabara Soros”. Cum vocile social-democrate sunt comutate de mult timp pe ”mute” iar rautacismele aruncate de Victor Ponta pe Facebook nu au consistenta si forta unei adevarate trambite politice, flancul anti-sorosist se pregateste sa combata viitorul guvern cu Traian Basescu. Considerat a fi, in actuala formula, singurul politician dambovitean capabil sa faca zile fripte adversarilor, dupa cum se pare. Asta daca PMP va reusi sa intre in Parlament, binenteles, partidul osciland in prezent in jurul periculosului scor de 5%. Daca totusi astrele ii vor fi favorabile, PMP urmeaza sa intareasca flancurile opozitiei dominate, conform scenariului, de PSD. Desi nu se ia in calcul vreo alianta politica oficiala a celor doua partide, este clar ca intre ele va exista o intelegere subtereana si ca vor emite mesaje comune, anti Guvern, PNL, Ciolos, Iohannis, Soros etc. Dupa cum sustin persoanele avizate, Liviu Dragnea si Traian Basescu au achiesat deja la plan, fapt echivalent cu turnarea unui bidon de gaz pe conflictul mocnit dintre Dragnea si Ponta. Nu de alta, dar Victor Ponta ravnea exact pozitia de rege al Opozitiei dupa alegeri – respectiv rolul rezervat lui Basescu, daca acest plan reuseste. Desi va fi invidiat de Ponta din toti rarunchi, adevarul este ca ”regelui” Basescu nu-i va fi deloc moale daca va ajunge portavocea Opozitiei si inamicul public nr.1 al viitorului guvern. Si asta pentru ca Iohannis si al sau ”Guvernul meu” vor fi, dupa toate datele, sub obladuirea europenilor pastoriti de Germania, deci se poate presupune logic ca Basescu si-o va lua pe cocoasa de la amicii din PPE. Ceea ce duce la alta concluzie rationala – respectiv aceea ca tabara anti-Soros se bucura, scenaristic cel putin, de sprijin american.

author avatar
Simona Badulescu
1.484 afisari

3 COMENTARII

  1. 52-53 % ? Trezeste-te Simonica,hai e dimineata,gata cu visele ? Nici ei nu spera la mai mult de 25-30% restul e galagie,tzatzism, mahala.. Sigur daca numara Roberta voturile orice e posibil.Sunt curios cata aglomeratie va fi in strainatate ,intra Comanescu in penal ?

  2. Cred c-a intrat strechea in voi: ce-o samai scorniti ? Nu va dati seama, gurnalisti de doi lei ca incercarile voastre sunt pro sovietice, doar un prost nu si-ar dasema ca incercati sa destabilizati o intreagatara. Cu patrihoti asemeni voua, nu nu mai trebuie dusmani. PRU a fost creat tocmai in acest scop.

  3. Un film unic! Castiga si tu bani! Cel mai bun film, cu cei mai buni actori! Hollywood este acum mai aproape! Oferta de incredere! Munca simpla si comoda! Proiect B: superior si revolutionar! Solicita acum detalii la adresa de email: stan.petrica@yahoo.com

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger