AcasăNewsMisa, despre Declaratia 600: cautam posibilitatea de a se face plati pe...

Misa, despre Declaratia 600: cautam posibilitatea de a se face plati pe baza CNP-ului

Subiectul Formularului 600 – care a iscat deja o multime de nedumeriri si a pus pe drumuri destui oameni nelamuriti in privinta a ceea ce au de facut – e inca departe de a se lamuri.

In conditiile in care deunazi liderul PSD vorbea despre amanarea pana la 1 martie a termenului de depunere a declaratiei, ba chiar si de posibilitatea eliminarii ei, dupa ce a dat explicatii in fata Comisiei de specialitate din Senat, ministrul Finantelor a iesit in fata presei spunand ce varianta se ia, mai nou, in calcul. Ce are legatura cu docul numeric personal (CNP). „Cautam posibilitatea de a se face plati pe baza CNP-ului, fara a fi necesara deplasarea la sediul Administratiei Fiscale la care este arondata persoana respectiva”, a anuntat Misa.

Cat despre „caile de depunere acestei declaratii”, ministrul Finantelor a evocat posibilitatea de a trimite declaratia prin posta, de a o depune la ghiseul unei Administratii Fiscale, dar si varianta depunerii sale online, aceasta fiind, insa, disponibila doar celor care au „certificat digital”.

96 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger