AcasăNewsMiron Cozma si Marinela Nitu raman din nou fara casa

Miron Cozma si Marinela Nitu raman din nou fara casa

Cei doi indragostiti risca sa ramana din nou pe strazi

Pana sa intre in cursa prezidentiala si sa schimbe numele tarii in „Dacia”, Miron Cozma se confrunta cu serioase probleme casnice. Nu ca relatia cu Marinela Nitu ar fi suferit vreo ruptura, dar cei doi au mari sanse sa ramana zilele acestea fara vreun acoperis deasupra capului.

Cei doi indragostiti risca sa ramana din nou pe strazi

Si asta pentru ca inspectorii in constructii, sprijiniti de importante forte de ordine, se pregatesc sa ia cu asalt celebrul hotel „Histria” din Mamaia, unde fostul lider al ortacilor si actuala sa sotie locuiau propriu-zis de vreun an de zile.

Cuibusor de nebunii

Hotelul „Histria” din statiunea Mamaia va fi demolat zielele urmatoare

Autoritatile constantene incearca din nou sa demoleze stabilimentul unde familia Cozma si-a gasit refugiul, prin amabilitatea  controversatului patron George Bosanceanu. Cel suspectat a avea o ferventa activitate infractionala, concomitent cu managerierea hotelului cunoscut drept un traditional paravan pentru intalnirile de o ora dintre nenumarati interlopi, politicieni, miliardari sau oameni ai legii si „producatoarele” casei. Zilele urmatoare va avea loc cea de a saptea incercare de evacuare si stergere de pe fata pamantului a cladirii despre care functionarii publici sustin ca nu are autorizatiile legale necesare. Umbla vorba insa ca George Bosanceanu s-ar afla in posesia unor inregistrari fierbinti filmate „pe sestache” in camerele din hotel, protagonisti fara de voie fiind si unele „vipane” care vor incerca din nou sa se revanseze prin salvarea cosmopolitului stabiliment de la demolare.

author avatar
Catalin Tache
2.324 afisari

2 COMENTARII

  1. Da, e adevarat, sunt si inregistrari cu Christian Ciocacan cu un barbat, dar eu cred ca discutau doar despre escaladarea fenomenului infractional de sub plapuma!

  2. Un super articol. Cand va ajunge nene Cosma presedinte e clar ca sa dus lumea de rapa. Oricum omu mai trebuie controlat pe la rotite, ca el oricum ca „prezidente”, va aresta pe toti de la rege pana la Basescu si chiar pe el daca ajunge presedinte. Cat despre domnul Bosanceanu eu nu cred ca face asa ceva, clar e facatura si omul este curat ca lacrima :)).

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger