AcasăNewsMircea Titus Dobre a declarat razboi agentiilor de turism nelicentiate

Mircea Titus Dobre a declarat razboi agentiilor de turism nelicentiate

Site-urile agentiilor de turism online care nu sunt licentiate si ale celor care pun in vanzare unitati de cazare care nu sunt clasificate vor fi suspendate, a anuntat ministrul Turismului, Mircea Titus Dobre. Dobrea are ac de cojocul piratilor din turism

Site-urile agentiilor de turism online care nu sunt licentiate si ale celor care pun in vanzare unitati de cazare care nu sunt clasificate vor fi suspendate, a anuntat ministrul Turismului, Mircea Titus Dobre.

<br >Dobrea are ac de cojocul piratilor din turism

„Avem o discutie foarte avansata cu Autoritatea Nationala pentru Protectia Consumatorilor in asa fel incat vreau sa ii anunt pe toti cei care detin site-uri si pun in vanzare unitati de cazare care nu sunt clasificate ca le vom suspenda site-urile. ANPC are dreptul de a suspenda site-ul. Acelasi lucru se va aplica in cazul agentiilor online, pentru ca sunt agentii de apartament, dar merg in sistem online si trebuie sa fie licentiate. Nu sunt licentiate, li se va suspenda site-ul. Deci, toata lumea sa vina sa se licentieze, sa isi ia acreditarile, pentru a nu avea discutii despre frauda fiscala”, a declarat ministrul. De asemenea, Dobre a afirmat ca pana la sfarsitul anului trebuie finalizata Legea privind garantarea pachetelor turistice, deoarece Romania se afla in pre-infringement in acest moment.” Eu cred ca pana la 1 septembrie rezolvam aceasta problema — pe noi ne intereseaza ca cetateanul sa fie protejat si sa nu mai aiba parte de surprize, pentru ca nu vreau sa discutam despre o lege care sa rezolve garantarea doar pentru insolventa si faliment, ci trebuie sa ne gandim chiar pana la momentul de insolvabilitate, deci mult mai mult decat insolventa si faliment”, a explicat ministrul.

 

author avatar
Catalin Dumitrescu
154 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger