AcasăNewsMircea Negulescu a ajuns la Parchetul General

Mircea Negulescu a ajuns la Parchetul General

Fostul procuror de la DNA Ploiesti, supranumit „Portocala”, s-a prezentat joi dimineata la Parchetul General.

UPDATE 13.18 – Negulescu a iesit de la Parchet. „Vreau sa ma lasati sa merg. (…) Nu dau niciun fel de declaratie, pentru ca ma hartuiti. Va rog frumos, da? (…) Nu vreau sa dau declaratii”, a declarat fostul procuror de la DNA Ploiesti.

Acesta a revenit, insa, in sediul Parchetului de pe langa Inalta Curte, unde se afla si la momentul de fata. Din cate anunta televiziunile de stiri, s-ar fi plans ca ar fi fost agresat de un cameraman. S-a chemat politia, mai multi oameni ai legii ajungand la PICCJ.


Pana sa intre in sediul Parchetul de pe langa Inalta Curte, Mircea Negulescu a ales sa nu stea de vorba cu jurnalistii, desi i-au fost adresate mai multe intrebari. „Nu dau niciun fel de declaratii”, s-a rezumat sa spuna.

In cazul sau, Sectia pentru procurori din cadrul CSM-ului hotarase, la finele lunii ianuarie, excluderea din magistratura. Decizia poate fi atacata, insa, in instanta.

sursa foto: romaniatv.net
sursa foto: Antena 3, Romania TV

380 afisari

3 COMENTARII

  1. Daca nu-l aresteaza sau nu-l da afara din magistratura ne leaga pe toti cei care ”l-am agesat”in vreun fel.Adica si pe mine.

  2. Trebuie sa răspundă pt dosare fictive. Limbajul… Nu ne priveste in munca lor.Prefer un procuror porcos dar exceptional unuia literat tocilar si tâmpit ce nu face mai nimic.

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger