Ai o poveste fotografii, sau materiale audio/video care crezi ca merita sa fie publicate?
Scrie-ne pe pont[@]national.ro (fara [ ]) sau completeaza formularul de AICI!
Home » News » Mircea Dinescu? Nu, Nicolae Balcescu!

Mircea Dinescu? Nu, Nicolae Balcescu!

Autor:

Nevoit sa-si lase bucatele pe foc la conacul sau din comuna doljeana Cetate, Mircea Dinescu a fost audiat la Parchetul instantei supreme, ca martor in dosarul Revolutiei.

 

mircea dinescu martor revolutie pg 09 inqu Mircea Dinescu? Nu, Nicolae Balcescu!Intolit in laibar si cu palarie lila pe crestet, Dinescu le-a spus jurnalistilor ca poate in ziua de azi ar fi fost mort, daca in 1989, Ion Iliescu n-ar fi venit la Televiziune: “Poate daca nu iesea Iliescu la televizor acum depuneati o floare pe mormantul meu si nu numai al meu”. Dupa care, poetul, disidentul si revolutionarul-gastronom, s-a comparat cu Nicolae Balcescu: “Pastrand proportiile, ma simt ca Nicolae Balcescu care dupa ce a condus revolutia de la 1848 daca ar fi trait, ar fi chemat in 1875 sa-si dea cu parerea ce s-a intamplat atunci. Mie mi se pare ca jucam intr-o telenovela fiindca ani de zile in care ar fi trebuit  sa se discute ce s-a intamplat atunci, s-au facut tot soiul de comitete si comitii si s-a ingropat chestia. Dupa 27 de ani sa chemi oamenii care au participat atunci? Ce sa mai afli?” Dupa ce, anul trecut, procurorii au dispus, in respectivul dosar, extinderea urmaririi penale pentru infractiuni contra umanitatii, au fost audiati fosti membri ai Consiliului FSN, Ion Caramitru, pastorul si europarlamentarul Laszlo Tokes si Petre Roman. Asa e, tergiversatul “Dosar al Revolutiei din 1989” a devenit o telenovela, si aia cu un subiect mort si ingropat: nimeni nu vrea sa stie cum au fost impuscati mortal 709 de oameni, raniti 1855 si alti peste 900, arestati. Vorba matale, Mircea Dinescu, “ce sa mai afli?” Indarat la bucatarie!


1 Comentariu la Mircea Dinescu? Nu, Nicolae Balcescu!

  1. ion flueras

    Acest specimen autentic, de profitor, va intra in Istorie cu “recomandarea” lui Caramitru ( MANA DREAPTA a lui Ilici in ’90”,Mircea,fa-te ca lucrezi”!Iata 2 profitori ai sacrificiului acelor Eroi din ’89!


    

Comenteaza pe Facebook


Ziarul National
Recomandarile zilei 15-07-2018
 
Multumim pentru apreciere!
NU, multumesc!