AcasăNewsMircea Diaconu, indurerat de moartea lui Geo Saizescu: "Am fost apropiati"

Mircea Diaconu, indurerat de moartea lui Geo Saizescu: „Am fost apropiati”

Mircea Diaconu este afectat de moartea marelui regizor, Geo Saizescu, alaturi de care a colaborat la multe proiecte, ceea ce i-a apropiat in ciuda diferentei de varsta dintre ei. Actorul crede ca in urma unor asemena pierderi raman goluri ce nu pot fi acoperite de noua generatie.

„Un om care ne-a parasit… si faptul ca a fost si unul dintre regizorii nostri si nu numai, si prietenii nostri. Cam asta este, de fapt, pana la urma, caracteristica principala a lui Saizescu. El era un prieten, era un om cald, un om bun, chiar un prieten si, din pacate, publicul care, in general, percepe disparitia destul de importanta a actorilor, a oamenilor de arta, in ultima vreme parca mai mult ca niciodata, cred ca au dreptate. Se duc, se duc si parca nu vine destul din urma”, a declarat Diaconu, citat de libertatea.ro.

Actorul a vorbit si despre relatia dintre el si regretatul regizor Geo Saizescu. „Am fost apropiati, ne-am vazut in toate imprejurarile, un prieten chiar daca varsta era mai inaintata. A fost un grup de oameni care chiar am fost foarte apropiati, chiar daca varstele erau diferite si, din pacate, putini mai traiesc din acel grup de oameni de generatia lor, din pacate prea putini mai traiesc”, a adaugat acesta.

Printre cele mai importante pelicule ale lui Saizescu se numara „Asta seara dansam in familie”, „Pacala” si „Secretul lui Bachus”, care au intrat in istoria filmului de comedie romanesc.

Regizorul Geo Saizescu a decedat, luni seara, la Institutul de Pneumoftiziologie „Marius Nasta” din Bucuresti.

author avatar
Alina Costache
278 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger