AcasăNewsMircea Basescu s-a intors la serviciu, dupa mai bine de o jumatate...

Mircea Basescu s-a intors la serviciu, dupa mai bine de o jumatate de an de absenta

Odata ce judecatorii constanteni i-au permis sa paraseasca domiciliul, de doua ori pe saptamana, timp de trei ore, pentru a munci, fratele fostului sef al statului si-a reluat lucrul, de luni incepand.

Dupa sapte luni de absenta de la firma pe care o detine, perioada in care a fost fie arestat preventiv, fie in arest la domiciliu, Mircea Basescu s-a intors la treaba. Avand in vedere ca este plasat in arest la domiciliu, magistratii de la Tribunalul Constanta au hotarat ca fratele fostului presedinte are dreptul sa paraseasca locuinta doar lunea si miercurea, si doar trei ore pe zi – nu mai devreme de ora 12 si nu mai tarziu de ora 15.

Astfel ca, luni in prima zi in care instanta a decis ca poate merge catre sediul societatii comerciale al carei administrator este, fratele fostului lider de la Cotroceni a urcat in masina personala si s-a indreptat catre sediul firmei, situat in portul Constanta.

Va reamintim ca Mircea Basescu a fost trimis in judecata intr-un dosar in care procurorii DNA il acuza de fapte de coruptie.

174 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger