AcasăNewsMircea Basescu ramane la Poarta Alba. Nu va fi eliberat conditionat

Mircea Basescu ramane la Poarta Alba. Nu va fi eliberat conditionat

Desi fratele fostului presedinte primise, in prima instanta, o decizie favorabila eliberarii conditionate, decizia definiva a magistratilor constanteni, pronuntata marti in jurul pranzului, i-a dat toate planurile peste cap lui Mircea Basescu.

Barbatul a aflat ca va ramane in inchisoare, pentru ca eliberarea sa conditionata nu a fost aprobata de catre magistratii de la Tribunalul Constanta. Decizia a ajuns la urechile opiniei publice in urma cu scurta vreme, in conditiile in care magistratii amanasera deunazi pronuntarea hotararii in cazul contestatiei formulate din directia reprezentantilor DNA-ului, dupa decizia favorabila eliberarii lui Mircea Basescu pronuntata de Judecatoria Medgidia luna trecuta.

Fratele fostului sef al statului, Traian Basescu, formulase o astfel de solicitare, care, in cazul in care ar fi fost aprobata, i-ar fi permis sa paraseasca Penitenciarul Poarta Alba dupa doar cateva luni de la incarcerare. Va amintim ca Mircea Basescu a fost condamnat la patru ani de inchisoare pentru trafic de influenta. Dar si ca fratele actualului sef al PMP poate formula, peste o anumita perioada de timp, o noua solicitare de eliberare conditionata.

author avatar
Cristina Stefan
253 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger