AcasăNewsMircea Basescu, liber sa mearga la munca

Mircea Basescu, liber sa mearga la munca

Aflat in arest la domiciliu, Mircea Basescu, fratele fostului presedinte al Romaniei, Traian Basescu, a primit din partea judecatorilor permisiunea de a merge sase ora pe saptamana la munca.

Mircea Basescu ar fi vrut sa mearga trei zile pe saptamana la munca, respectiv cate trei ore in fiecare zi, dar a primit permisiunea de a merge doar doua zile pe saptamana la munca, respectiv cate trei ore pe zi.

Astfel, fratele lui Traian Basescu se va intalni cu angajatii societatii pe care o detine in Portul Constanta Sud Agigea in fiecare zi de luni si miercuri, intre orele 12.00 si 15.00.

Mircea Basescu sustine ca, pe perioada in care s-a aflat in arest preventiv, societatea a intrat in faliment si are nevoie de cateva ore pe saptamana pentru a-si intrusi angajatii cum sa faca sa scoata firma din impas.

Marian Capatana, aghiotantul lui Mircea Basescu din dosarul in care fratele fostului presedinte al Romaniei este acuzat de trafic de influenta, a primit permisiunea de a efectua un control medical la Spitalul Floreasca pe 15 ianuarie, intre orele 12.00 si 16.00. Marian Capatana, acuzat de complicitate la trafic de influenta, se afla si el in arest la domiciliu.

Cei doi ar fi vrut sa fie eliberati sub control judiciar, dar magistratii le-au refuzat aceste solicitari constatand legalitatea si temeinicia masurii preventive a arestului la domiciliu.

author avatar
Cristi Ionita
182 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger