AcasăNewsMircea Basescu, din nou in fata procurorilor

Mircea Basescu, din nou in fata procurorilor

La primele ore ale zilei de vineri, fratele fostului sef al statului a dat ochii cu procurorii anticoruptie.

UPDATE Desi s-a vehiculat ca prezenta sa la DNA ar fi putut fi motivata de o plangere sau de vreun eventual denunt, fratele fostului presedinte a precizat ca nu se poate pune problema de asa ceva. „Nu, am dat o declaratie in dosarul in care familia Anghel e anchetata”, a precizat acesta, la plecarea de la audieri.

Mircea Basescu a ajuns la sediul central al DNA, cel din Capitala, pentru a fi audiat de catre procurori. Din cate anunta Antena 3, citand surse judiciare, prezenta fratelui lui Traian Basescu la discutiile cu procurorii ar avea legatura cu o plangere depusa de cel dintai.

Momentan nu se cunosc mai multe detalii in acest caz, fiind de mentionat faptul ca Mircea Basescu nu a dorit sa faca precizari, inainte de a discuta cu anchetatorii, in privinta motivelor pentru care s-a prezentat pe strada Stirbei Voda din Bucuresti, unde se afla sediul Directiei Nationale Anticoruptie.

Ramane de vazut daca prezenta lui Mircea Basescu la DNA are sau nu legatura cu numele lui Sandu Anghel, cunoscut drept Bercea Mondial, stiut fiind faptul ca fratele fostului sef al statului a ajuns in instanta intr-o astfel de cauza. In acest sens, Mircea Basescu a trecut de mai multe ori pragul sediului teritorial Constanta al DNA-ului.

160 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger